Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2021, 7:58
Čas čítania 1:18
Daniel Mikolášik

Je to oficiálne potvrdené, nový iPhone 13 predstavia už 14. septembra. Kedy sa dostane do predaja?

Je to oficiálne potvrdené, nový iPhone 13 predstavia už 14. septembra. Kedy sa dostane do predaja?
Zdroj: Flickr/iphonedigital/volně k užití
TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Apple event sa uskutoční, podobne ako minulý rok, opäť iba prostredníctvom online prenosu, a to vzhľadom na obavy zo šírenia koronavírusu.

Spoločnosť Apple oficiálne potvrdila dátum predstavenia nového iPhonu 13 a s veľkou pravdepodobnosťou aj hodiniek Apple Watch Series 7. Termín jednej z najväčších technologických udalostí roka stanovila na utorok 14. septembra, informuje CNET.

Apple event sa uskutoční, podobne ako minulý rok, opäť iba prostredníctvom online prenosu, a to vzhľadom na obavy zo šírenia koronavírusu. Zatiaľ nie je jasné, aké produkty Apple predstaví a či spoločnosť zopakuje minuloročnú taktiku, keď usporiadala viacero akcií, počas ktorých predstavovala rôzne produkty separátne.

Od utorkovej akcie sa očakáva najmä iPhone 13 a hodinky Apple Watch siedmej generácie. Event sa začne o desiatej miestneho času, čo znamená, že na Slovensku si zapni vysielanie o siedmej večer. Očakáva sa, že predpredaj nových iPhonov v USA a na ďalších vybraných trhoch sa začne v piatok 17. septembra a fyzicky dostupné budú v piatok 24. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia