Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2021, 20:18
Čas čítania 0:46
Richard Bonde

Zomrel bývalý francúzsky futbalista Jean-Pierre Adams. 39 rokov strávil v kóme

ŠPORT FUTBAL SMRŤ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Za jeho nelichotivý stav mohla nevydarená operácia kolena spred takmer 40 rokov.

Bývalý francúzsky futbalový reprezentant Jean-Pierre Adams v pondelok zomrel vo veku 73 rokov. Posledných 39 rokov svojho života strávil v kóme, počas ktorej sa oňho starala jeho žena Bernadette. Informovala o tom televízna sieť ESPN na svojom Twitteri.

Odporúčané
Ak bude v Aquamanovi 2 Amber Heard, odmietajú ísť na film. Petíciu proti herečke podpísali takmer 2 milióny divákov Ak bude v Aquamanovi 2 Amber Heard, odmietajú ísť na film. Petíciu proti herečke podpísali takmer 2 milióny divákov 6. septembra 2021, 18:13

Rodák zo Senegalu, ktorý sa do Francúzska presťahoval vo svojich desiatich rokoch, bol v kóme takmer štyri desaťročia. Pri jeho veku to predstavovalo viac ako polovicu života. Za jeho nešťastný zdravotný stav mohla nevydarená rutinná operácia kolena.

Pred operáciou, ktorú si vyžadoval jeho zdravotný stav v roku 1982, mu dali príliš veľké množstvo anestetika, ktoré mu namiesto potlačenia vnímania bolesti spôsobilo poškodenie mozgu.

V pondelok ráno zomrel v nemocnici vo francúzskom meste Nimes, za ktoré počas kariéry istý čas hrával. Okrem toho pôsobil aj v kluboch PSG, Mulhouse a Chalon, no väčšinu svojej kariéry strávil v Nice, kde odohral 126 zápasov a skóroval v nich dovedna 15-krát.

Domov
Zdieľať
Diskusia