Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2021, 18:13
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Ak bude v Aquamanovi 2 Amber Heard, odmietajú ísť na film. Petíciu proti herečke podpísali takmer 2 milióny divákov

Ak bude v Aquamanovi 2 Amber Heard, odmietajú ísť na film. Petíciu proti herečke podpísali takmer 2 milióny divákov
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM
Uložiť Uložené

Herečka má na krku množstvo kritikov.

Aquaman patrí medzi najúspešnejšie filmové hity hviezdneho Jasona Momou. Záujem divákov o pokračovanie však môže ohroziť prítomnosť herečky Amber Heard, ktorá vo filme zosobňuje postavu Mery. Keďže prežila udalosti prvej časti, logicky by sa mala objaviť v dvojke po boku superhrdinu Aquamana alias Jasona Momou.

Ako však informuje portál Unilad, fanúšikovia Johnnyho Deppa vytvorili proti jeho exmanželke Amber Heard pomerne hlasný odboj. Tvorcov Aquamana žiadajú, aby ju z filmu odstránili, inak má u nich Aquaman červenú.

Pod petíciu proti Amber Heard sa v súčasnosti podpísali už takmer 2 milióny ľudí. Tí zjavne v súdnom spore medzi Deppom a Heard držia palce známemu hollywoodskemu rebelovi.

Zakladateľka petície v nej odkazuje na tvrdenia Johnnyho Deppa, podľa ktorého bola Amber voči nemu násilná. Údajne mu okrem iného vrazila do tváre a jeho ruku zasiahla fľaškou od vodky. Po tomto útoku mu na prste zostala jazva.

Herca po sporoch s Amber Heard vyhodili z viacerých projektov ako Fantastické zvery či Piráti Karibiku. Pre The Sunday Times v rozhovore povedal, že ho vraj Hollywood bojkotuje. Johnny Depp sa však o to viac tešil podpore svojich fanúšikov z Európy, s ktorými sa nedávno stretol na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia