Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2021, 8:49
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Úplne nahá Kendall Jenner zavesená len na tenkom lane v novej kampani francúzskej značky

Úplne nahá Kendall Jenner zavesená len na tenkom lane v novej kampani francúzskej značky
Zdroj: Jacquemus/Drew Vickers
MÓDA KENDALL JENNER
Uložiť Uložené

Sex a nahota predávajú aj v roku 2021.

Módny priemysel utrpel vinou pandémie koronavírusu výrazné poklesy tržieb a finančné straty sa jednotlivé značky snažia dobehnúť rôznymi spôsobmi. Vedenie francúzskeho módneho domu Jacquemus stavilo na krásu ženského tela a v kampani jeseň/zima 2021 vidíme úplne nahú Kendall Jenner

Hviezdna modelka, ktorá sa pravidelne objavuje na stránkach popredných magazínov, pred objektívom fotografa Drewa Vickersa vytiahla všetky svoje ženské zbrane a potvrdila známy fakt, že sex a nahota predávajú. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Odporúčané
Beyoncé má sexepílu na rozdávanie, jej nová kolekcia IVY PARK urobí bohyňu aj z teba Beyoncé má sexepílu na rozdávanie, jej nová kolekcia IVY PARK urobí bohyňu aj z teba 26. augusta 2021, 16:42

Čo sa týka samotných modelov oblečenia, obuvi a doplnkov s logom populárnej značky, návrhár Simon Porte Jacquemus vsádza aj tentoraz na bohémsku estetiku. Okrem typických kabeliek s retiazkami sa môžeš tešiť aj na krátke páperové bundy, zvonové nohavice, pletené topy či voľné košele. 

Kolekcia s názvom La Montagne sa objaví na pultoch vybraných predajní už o niekoľko dní. Zatiaľ si vychutnaj pohľad na členku klanu Kardashianovcov v Evinom rúchu či v iných miniatúrnych kúskoch z prémiových materiálov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Domov
Zdieľať
Diskusia