Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2021, 15:30
Čas čítania 0:46
Richard Balog

Zámok z 19. storočia, ktorý architekti premenili na oázu pokoja a rodinnej atmosféry. Od Prahy je len pár desiatok minút

Zámok z 19. storočia, ktorý architekti premenili na oázu pokoja a rodinnej atmosféry. Od Prahy je len pár desiatok minút
Zdroj: se svolením Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Nehnuteľnosť má viacero možností využitia, napríklad ako súkromná rezidencia či ako komerčné priestory s reštauráciou a ubytovacími kapacitami.

Vedenie realitnej kancelárie Svoboda & Williams má čuch na zaujímavé nehnuteľnosti doma aj v zahraničí. Dnes sa o tom budeš môcť opätovne presvedčiť vďaka zámku z 19. storočia v obci Mělník, ktorý je na predaj. 

Veľkolepá nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 860 štvorcových metrov bola postavená ešte v roku 1899 na mieste pôvodného sídla rodu Kustošovcov, ktoré bolo zničené silným požiarom. Stojí obklopená rozľahlými pozemkami na krásnom, pokojnom mieste len pár desiatok minút jazdy od Prahy. 

Odporúčané
Luxusný apartmán ako vystrihnutý z amerických filmov. Našli sme najkrajšie bývanie v Karlíne Luxusný apartmán ako vystrihnutý z amerických filmov. Našli sme najkrajšie bývanie v Karlíne 13. augusta 2021, 12:30

Na spodnej úrovni domu sa nachádza dôstojná vstupná hala s krbom, prístupná z terasy, ďalej priestor vhodný na zriadenie kaviarne či reštaurácie so zázemím, bytová jednotka 3 + kk, kancelária a schodisková chodba. 

Vrchné podlažie tvoria dve apartmánové jednotky s vlastnými kuchyňami, en-suite kúpeľňami a so spoločným balkónom. Podkrovie je stavebne pripravené na ďalšie využitie. V suteréne sú pivnice a potrebné technické zázemie. Jednotlivé časti domu môžu byť prepojené výťahom.

Celý objekt vrátane interiéru prešiel kompletnou rekonštrukciou pod dohľadom skúsených architektov. Vonkajší areál s výmerou na úrovni 6 200 štvorcových metrov je z prednej strany chránený úplne novým kovaným plotom. 

Ak chceš viac informácií vrátane ceny, odporúčame ti kontaktovať priamo realitnú kanceláriu. Lepšiu vizuálnu predstavu si vytvoríš na základe záberov v galérii. 

Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(12)
Domov
Zdieľať
Diskusia