Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2021, 18:21
Čas čítania 1:05
Martin Adam Pavlík

Végh tvrdí, že čaká na posledný impulz zo strany organizácie. Vémola si myslí, že Attila chce za odvetu viac než 100-tisíc eur

Végh tvrdí, že čaká na posledný impulz zo strany organizácie. Vémola si myslí, že Attila chce za odvetu viac než 100-tisíc eur
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

S druhým zápasom storočia to napokon vyzerá sľubne.

Slovenský MMA zápasník a bývalý šampión Bellatoru Attila Végh oslávil minulý týždeň narodeniny a zároveň oznámil fanúšikom na Instagrame, že čakajú s manželkou Natáliou druhé dieťa. Na to reagoval jeho český rival Karlos Terminátor Vémola. Ten si po prehratom prvom zápase storočia neustále pýta odvetu. 

„Gratulujem, bude druhé bábätko, no na to bude treba peniaze. Takže si myslím, že druhý česko-slovenský zápas storočia je na mieste,“ mierne si rypol do Végha český bojovník. „Som veľmi rád, že si sa dostal k tomuto zápasu. Ja naozaj čakám už len na posledný impulz zo strany Oktagonu MMA, či sa to doklepne alebo nie. A dúfam, že si to naozaj užijeme obidvaja spoločne,“ prezradil Végh. 

Zatiaľ čo Vémola získal od zápasu s Véghom štyri dôležité víťazstvá a čaká ho po zotavení po operácii znova titulová šanca proti Samuelovi Krištofičovi, Végh od svojej výhry vo vypredanej O2 Aréne nezápasil. Podľa Čecha sa ich odvetný zápas zbytočne naťahuje iba pre peniaze. Pre Šport.sk povedal: „Myslím si, že Attila je trochu blázon a nebaví sa s organizáciou o 100-tisíc eurách. Keby išlo o 100-tisíc, dávno by sme sa dohodli. Obávam sa, že Attila hádže nereálne, astronomické sumy, a preto sa to večne neguje.

Podľa Čecha nie je však jediný dôvod, aby Végh zarobil viac. „Mal by sa zamyslieť, kto mu dal príležitosť zarobiť. Kto vykričal zápas, kto kvôli nemu prestúpil z inej organizácie, kto robil promo a pritiahol pozornosť? On len sedel v úzadí a zlizol celú smotanu, nešetril kritikou Vémola. Podľa portálu MMAFanatik turnaj Oktagon 15, ktorý vyvrcholil práve zápasom storočia v novembri 2019, stál organizáciu 400- až 800-tisíc eur, pričom najväčší podiel išiel na platy pre bojovníkov. Očakávaná odveta by sa však podľa slov organizátorov mohla uskutočniť už budúci rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia