Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou OKTAGON.tv.
6. augusta 2021, 10:25
Čas čítania 1:17
Sponzorovaný obsah

Chochlíková vs. Alkayişová: sleduj súboj šampiónok o titul WMC už túto sobotu online

ŠPORT
Uložiť Uložené

V sobotu 7. augusta sa v Trenčíne odohrá Muya Thai Evening 11 Araver Fight Night. O titul skúsi zabojovať Slovenka Monika Chochlíková.

V rámci novej platformy OKTAGON.tv sa chystá ďalší turnaj! Už v sobotu 7. augusta sa môžeš tešiť na Muyai Thai Evening 11 Araver Fight Night. V srdci Považia – v Trenčíne – sa predstaví slovenský fenomén Monika Chochlíková, európska a svetová šampiónka v thaiboxe, ktorá nedávno presedlala na MMA. Po dvoch úspešných výhrach sa však znovu vracia k svojej pôvodnej disciplíne a ty budeš môcť byť vďaka OKTAGON.tv pri tom, nech si kdekoľvek.

Chochlíkovej chýba v jej zbierke už len jediný titul, a to prestížny svetový titul WMC (World Muaythai Council). Toto ocenenie vo svete thajského boxu na československej pôde získal doposiaľ iba Vladimír Moravčík a Jiří Žák. V súboji o prestížny titul sa proti Monike postaví majsterka Európy WMC, bojovníčka kickboxerskej ligy majstrov Glory Funda Alkayışová z Turecka, ktorá má za sebou viac než 500 amatérskych zápasov a 37 výhier medzi profesionálmi.

MTE 11
Zdroj: OKTAGON.tv

Turnaj Muyai Thai Evening 11 (MTE 11) obohatí aj štvorčlenná pyramída o majstra Slovenska WMC v thajskom boxe v hmotnosti do 63,5 kg, kde o prvenstvo zabojujú Leonard Borák, Nikolas Krivák Lukáš Mandinec a Benjamin Dolnák.

„Bude to už osemnásty turnaj MTE za desať rokov. Je to také naše dieťa, ktoré neustále vychovávame a posúvame vpred. Dnes sme po Enfusion druhou najväčšou akciou na Slovensku, kde sa predstavujú nielen domáce thaiboxerské špičky, ale aj svetoví zápasníci, ktorí pomáhajú dvíhať úroveň turnajov. Máme radosť, že s tým rastie aj záujem médií. Spojenie s OKTAGON.tv tomu všetkému ešte viac pomôže,“ hovorí organizátor Tomáš Tadlánek

Ďalšie zaujímavé meno na štartovej listine turnaja je bezpochyby Sebastian Fapšo. Slovenský tank neprestáva udivovať fanúšikov na domácej scéne. V superfighte bude chcieť uzavrieť trilógiu s Jozefom Kolodzejom, s ktorým raz vyhral a raz prehral. Na československú pôdu sa vráti aj srbská senzácia – 130-kilový Strahinja Mitrič, ktorý na marcovom turnaji OKTAGON Underground porazil českú legendu Tomáša Hrona.

Štart doplní aj Jakub Dobiáš, Lukáš Rus a vychádzajúce hviezdy Rastislav Klimáček, Lenka Škundová alebo Daniel Ďuriš! Turnaj MTE 11 Araver Fight Night štartuje už 7. augusta 2021 o 19.00 h! Sledovať ho môžeš na OKTAGON.tv

MTE 11
Zdroj: OKTAGON.tv
Domov
Zdieľať
Diskusia