Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. augusta 2021, 16:27
Čas čítania 4:13
Adam Novosad

Sex, Draco a dcéra Voldemorta. Erotická poviedka zo sveta Harryho Pottera valcuje slovenský internet

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Internet zabáva poviedka o Harrym Potterovi, ktorá však nenadväzuje na príbeh od J. K. Rowlingovej, ale posúva ho do sveta tínedžerov a objavovania sexuality.

„Caroline, máme problém, praskol nám kondóm.“ Takto vyzerá jedna zo scén najnovšieho hitu slovenských sociálnych sietí, ktorý vďaka aktívnym meme stránkam dosahuje obrovskú popularitu.

Ide o erotickú poviedku zo sveta Harryho Pottera publikovanú na sociálnej sieti Tiktok. Spočiatku o nej veľa ľudí nevedelo, no keď ju začali používatelia sietí zdieľať aj na Instagrame, tak sa odrazu každý tešil na paradajkovú polievku od matky Draca Malfoya. Autor či autorka vdýchol svetu Harryho Pottera po rokoch nový vietor.

Odporúčané
Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou 26. júla 2021, 15:31

Už na prvý pohľad je jasné, že poviedku, alebo zaužívaným anglickým termínom fan fiction, s najväčšou pravdepodobnosťou tvorí mladší autor. Nasvedčuje tomu nielen štýl, akým sa príbeh vyvíja, ale aj cenzurovanie slov ako kondóm či sex.

V tomto článku si prečítaš:
  • Prečo poviedka o Harrym Potterovi nenadväzuje na štýl J. K. Rowlingovej.
  • Ktoré postavy vystupujú v poviedke vytvorenej slovenským autorom.
  • Ako si autor postupne pripravuje pôdu na sexuálnu scénu.
  • Ako trefne vysvetľuje koncept obojstranného súhlasu s pohlavným stykom.
  • Čo na poviedku hovorí meme stránka Fokumeme z Instagramu, ktorá ju spopularizovala.
  • Prečo sa napokon téma tehotenstva v závere sexuálnej scény trochu zľahčuje.
  • Prečo je dobré, že identita autora zostáva zahalená rúškom tajomstva.
Harry Potter
Zdroj: Instagram/Fokumeme

Dcéra Voldemorta hrá s Harrym fľašuV jednotlivých príspevkoch na Tiktoku dokonca autor zodpovedne upozorňuje divákov, že budú nasledovať sexuálne scény, a tak by mali poviedku vypnúť, ak na erotiku nie sú pripravení.

Začiatok celej poviedky je jednoduchý. Ako v klasickom príbehu o Harrym Potterovi, aj táto fan fiction spúšťa dianie do pohybu pomocou triediaceho klobúka, ktorý novú študentku Caroline Riddle umiestni na fakultu Slizolin. Meno Caroline Riddle nie je vybrané náhodne, pretože podľa autora poviedky ide o dcéru samotného Voldemorta, čo sa v príbehu viackrát potvrdí.

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00

Situácia však v poviedke nie je vyhrotená do takej miery ako v origináli od J. K. Rowlingovej. Namiesto nevraživosti, násilia a zabíjania sa Voldemortova dcéra dostáva do partie s Dracom Malfoyom, ale aj Harrym, Ronom a Hermionou. Táto štvorica si neskáče do vlasov, ba práve naopak, na Tiktoku chodia večer spolu hrať fľašu, rozprávajú sa a navštevujú svoje rodiny.

Sex, Draco a Caroline

Zatiaľ najpikantnejšou časťou celej poviedky je rozhodne sexuálna scéna, ktorá sa po úvode do deja a vystupňovaní príbehu odohrá medzi Dracom Malfoyom a Caroline Riddle. Po zaradení Caroline na fakultu Slizolin pomocou triediaceho klobúka sa títo dvaja začali deliť o izbu, čo však nutne nemuselo viesť k romantickému ani sexuálnemu vzťahu.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 101517 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia