Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2021, 10:41
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Raperi stoja pred kamerami ako modelky a ja som idiot? Pouličný autor tónov robí poriadky so slabými interpretmi

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

P.A.T. vydá v októbri ďalší sólový album, ešte predtým však fanúšikov zásobuje singlami a videoklipmi.

Pouličný autor tónov svojich fanúšikov zásobuje skladbami v pravidelných intervaloch a rovnako sa snaží vydať každý rok nový album. Inak to nie je ani tentoraz – po sérii videosinglov príde nový projekt v októbri 2021. Zatiaľ poslucháčom skracuje čakanie skladbami, ktorými dáva jasne najavo, že momentálne sa chce venovať žánru, z ktorého vzišiel jeho hudobný charakter. Aj novinka s názvom Predátor je striktne rapovou záležitosťou venovanou slabším kolegom autora, ktorý nimi pohŕda. 

Pouličný autor tónov na istý čas odložil svoje multižánrové alter ego, pod ktorým sa venoval nielen popovému spevu, ale aj R&B a reggaetonu či miestami dokonca rocku. 

Nedávno sme sa dočkali aj jednej adresnejšej skladby s názvom Pravé tváre, ktorú venoval ľuďom, ktorí ho sklamali. Nasledoval disstrack na učiteľku zo školy, ktorá mladému Pouličnému autorovi tónov neverila, že z neho môže niekedy niečo byť, a zosmiešňovala ho pred ostatnými. 

Odporúčané
Nazývala si ma odpadom, tvoj syn si teraz kupuje moje albumy. P.A.T. dissuje učiteľku, ktorá ho v minulosti vysmievala Nazývala si ma odpadom, tvoj syn si teraz kupuje moje albumy. P.A.T. dissuje učiteľku, ktorá ho v minulosti vysmievala 21. júna 2021, 18:46

Dnešná novinka dostáva aj sprievodný videoklip od Visionart, o hudobnú produkciu sa už tradične postaral samotný P.A. T., ktorý robí aj mix a master svojich skladieb. 

Domov
Zdieľať
Diskusia