Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 18:46
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Nazývala si ma odpadom, tvoj syn si teraz kupuje moje albumy. P.A.T. dissuje učiteľku, ktorá ho v minulosti vysmievala

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov vydá ešte tento rok ďalší sólový album, fanúšikov však zatiaľ zásobuje singlami.

Pouličný autor tónov pokračuje vo vydávaní nových skladieb a avizuje aj album, ktorý bude podľa jeho slov striktne rapový. Svoje multižánrové alterego Franto nechal v roku 2020 a tento rok chce fanúšikom dokázať, že svoj domovský žáner stále ovláda na jednotku.

Tentoraz to poslucháčom dokazuje novinkou s názvom Fakjů pani učitelko, ktorá je spomienkou na akademické roky rapera. Učiteľky zjavne Pouličného autora tónov v minulosti spochybňovali pre jeho slabšie výsledky, neprihliadali zároveň na skutočnosť, že v živote môže úspech dokázať aj inak ako memorovaním vedomostí. 

Podľa jeho vlastných slov ho pred ostatnými konkrétna učiteľka prezentovala ako príklad zlého študenta, ktorého by ostatní nemali nasledovať. Zároveň mali protekciu žiaci, ktorých rodičia s lepšou finančnou situáciou sponzorovali školu. 

P.A.T. takto demonštruje, že výroky učiteľov na základnej či strednej škole sa nemusia vždy naplniť, čo môže byť v konečnom dôsledku motiváciou pre niektorých jeho poslucháčov. 

Odporúčané
Cestovanie na Slovensku obmedzovať nebudeme, vyhlásil minister zdravotníctva Lengvarský. Aké sú nové podmienky? Cestovanie na Slovensku obmedzovať nebudeme, vyhlásil minister zdravotníctva Lengvarský. Aké sú nové podmienky? 21. júna 2021, 16:15

O hudobnú produkciu sa už tradične postaral samotný Pouličný autor tónov a videoklip doplnili Visionart. V nasledujúcich týždňoch a mesiacoch sa ešte pravdepodobne dočkáme aj ďalších singlov, kým P.A.T. predstaví aj celistvý projekt. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia