Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2021, 7:50
Čas čítania 1:28
Tímea Krauszová

Scarlett Johansson zažalovala Disney. Prekáža jej, že Black Widow uviedli v kinách a na Disney+ súčasne

Scarlett Johansson zažalovala Disney. Prekáža jej, že Black Widow uviedli v kinách a na Disney+ súčasne
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Vraj porušili zmluvu.

Hollywoodska hviezda Scarlett Johansson zažalovala Disney za porušenie zmluvy. Spoločnosť uviedla Black Widow súbežne v kinách aj na streamingovej platforme Disney+, čím herečku údajne obrala o časť honorára. Ten sa odvíja od tržieb v kinách.

V žalobe podľa CNN tvrdí, že sa so štúdiom dohodla na premietaní výlučne v kinách. Disney sa bráni tým, že jej už vyplatili 20-miliónový honorár, navyše dostane bonusy aj za streaming, pretože film bol dostupný len za extra poplatok.

Odporúčané
Recenzia: Black Widow Recenzia: Black Widow 8. júla 2021, 18:35

Disney sa odvoláva na pandémiu

Johansson podala žalobu vo štvrtok v Los Angeles. Tvrdí, že štúdio Disney porušilo zmluvné podmienky a pripravilo ju o časť zisku. Podľa štúdia však jej žaloba nemá žiadnu skutkovú podstatu. Nazývajú ju „smutnou a úzkostnou“, pretože Johansson vraj bezcitne ignoruje hrôzy a následky pandémie covidu-19.

Vraj splnili všetky podmienky v zmluve, navyše vzhľadom na Premier Access, ktorý si museli predplatitelia Disney+ zakúpiť, ak chceli film vidieť, si herečka privyrobí. Podľa hovorcu Disney jej dodnes vyplatili už 20 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia