Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. júla 2021, 15:31
Čas čítania 4:52
Adam Novosad

Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou

Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Netflix znovu stavil na overený koncept Too Hot to Handle, ale tentoraz ho uvaril na temperamentný brazílsky spôsob.

Celý mesiac bez sexu, bozkávania, ale v „zajatí“ luxusnej vily či dokonalých mužských a ženských tiel. Koncept reality šou Too Hot to Handle už po poslednom roku pandémie zrejme nemusíme nikomu vysvetľovať, pretože počas lockdownu odpálil svojou prvou sériou čísla sledovanosti na mesiac, a tak sa nikto nečudoval vysokému záujmu aj o druhú sériu. A teraz ti môžu začať tiecť slinky z verzie v Brazílii.

Odporúčané
Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex 24. júna 2021, 12:11

Ak si však doteraz pravidlá nezachytil, tak sa k nim narýchlo vráťme. Na štyri týždne sa luxusný ostrov premení na hniezdočko lásky, kde však desať príťažlivých a nadržaných súťažiacich nemôže masturbovať, bozkávať sa, eroticky sa dotýkať ani mať sex.

Súťažiaci pritom na ostrov prichádzajú v domnienke, že uspeli na kastingu reality šou ako Love Island, kde je pointa trochu opačná. Zatiaľ čo tam sa diváci nemôžu nabažiť sexu, ktorý je nielenže povolený, ale ho aj tvorcovia aktívne snažia vyprovokovať, v Too Hot to Handle je sex postihovaný.

Čo im v tom bráni? Virtuálna asistentka Lana, ktorá všetko vo vile sleduje 24 hodín denne, a potenciálna výhra 100-tisíc dolárov, ktoré si môžu odniesť domov v prípade, ak sa počas mesiaca na ostrove budú snažiť nadväzovať namiesto povrchných sexuálnych vzťahov hlbšie spojenie a budovať si partnerský život s osobou, s ktorou si vzájomne padnú do oka. Lenže to nie je také ľahké.

V tomto článku si prečítaš:
  • Kde sa brazílske Too Hot to Handle natáčalo.
  • Kto sú súťažiaci v brazílskej verzii reality šou.
  • Či je beztrestný sex počas prvých 24 hodín na ostrove dobrý nápad.
  • Ako dramaticky zmení nevybúrená sexuálna energia medziľudské vzťahy.
  • Či sa môžeš tešiť na zmysluplné budovanie hlbších vzťahov.
  • Prečo je brazílska verzia totálny chaos plný mužských sĺz.
Too hot to handle
Zdroj: Netflix

Divočina na brazílsky spôsobNetflix si uvedomil, že čím viac verzií Too Hot to Handle vychrlí na svojej platforme, tým spokojnejšia bude divácka základňa. A netreba si klamať, táto šou je televíznou tvorbou, ktorou môžu navonok mnohí fajnšmekri opovrhovať, ale keď si zapnú prvú epizódu, zapozerajú sa na obnažené telá a odrazu sa k nahote pridá kvalitná dráma a konflikty, zabudnú na to, že chceli pozerať oscarový triler.

Odporúčané
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca 29. júla 2023, 10:00

Tentoraz Netflix trafil do čierneho, keď slovenským divákom sprístupnil Too Hot to Handle na brazílsky spôsob. Už samotný fakt, že v tomto prípade poslali producenti na exotický ostrov bez sexu desať nadržaných žien a mužov z Brazílie, sľuboval lákavý zážitok, ale samotná šou obsahuje oproti pôvodnej verzii viacero zmien.

Hneď najväčšia zmena prichádza na úvod. Ak si doteraz videl všetky série pôvodnej šou, tak ti je jasné, že úvodné zoznamovanie býva pikantné, lenže súťažiaci sa takmer okamžite dozvedia, že sexuálne radovánky majú zakázané, a preto sa v ideálnom prípade začnú od prvých minút sústreďovať na nadväzovanie hlbších spojení.

Too hot to handle
Zdroj: Netflix

Sex je zakázaný až po 24 hodinách

V Brazílii si však producenti povedali, že čo by to bolo za zoznamovaciu šou, keby súťažiacim neumožnili prvých 24 hodín divoké sexuálne radovánky bez akýchkoľvek pravidiel. Čítaš správne: predtým ako sa desať súťažiach dozvedelo o zakázanom sexe, mohli si v prvých hodinách pobytu na ostrove vyhliadnuť svojich favoritov a skúsiť sa s nimi zblížiť.

A o zbližovanie rozhodne nebola núdza. Medzi mužmi sa na ostrove objavia Leandro David, Ronaldo Moura, Davi Knelp, Matheus Samaio a Igor Paes, pričom neskôr k nim v doteraz zverejnených epizódach pribudne ešte Caio Giovani. Všetci muži majú menej ako 30 rokov, pričom najmladší Davi len nedávno oslávil 21. narodeniny a najstarší Caio má práve tesne pred okrúhlym míľnikom.

Odporúčané
Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz 8. decembra 2022, 17:30

V ženskom tíme sa objavia Kethellen Avelina, Gabriela Martins, Thuany Raquel, Rita Tiecher a Brenda Paixao, ku ktorým časom, rovnako ako u mužov, pribudne Marina Streit. Najmladšia žena je Kethellen vo veku 22 rokov a najstaršia zase 27-ročná Gabriela.

Netflix
Zdroj: Netflix

Zahrávanie sa s ohňom za 95-tisíc dolárovAj keď všetci v šou pochádzajú z Brazílie, kde sa, mimochodom, šou nevolá Too Hot to Handle, ale Brincando Com Fogo, čo v preklade znamená Zahrávanie sa s ohňom, pre pandémiu šou Netflix nemohol natočiť v Brazílii. Namiesto toho sa natáčanie presunulo do Mexika, kde ani v čase najvážnejšej pandemickej situácie v Brazílii nebrali opatrenia proti koronavírusu príliš vážne, čo producentom naplno vyhovovalo.

Namiesto rovných 100-tisíc dolárov ako v prípade anglickej verzie reality šou sa museli brazílski súťažiaci uspokojiť s okrúhlou výhrou 500-tisíc brazílskych realov, čo je v prepočte približne 95-tisíc dolárov. Aj mierne nižšia výhra však súťažiacim zanechala spadnuté sánky, pretože taká suma má predsa len v Brazílii pri tamojšom životnom štandarde väčšiu hodnotu ako v Spojených štátoch amerických.

Netflix
Zdroj: Netflix

Bol povolený sex dobrý nápad?

Zmena, vďaka ktorej mohli súťažiaci spolu okamžite po príchode 24 hodín beztrestne sexuálne šantiť, síce akoby išla proti celému konceptu šou, keďže cieľom je nadviazať seriózny vzťah a nie sa prvú noc vyblázniť s kýmkoľvek, kto sa človeku dostane pod ruku, ale presne to sa nakoniec stalo. Už úvodné zvítanie mužského a ženského pokolenia ti dá jasne najavo, ktorým smerom sa bude šou uberať.

Odporúčané
Too Hot to Handle: Sú víťazi stále spolu? Takto dnes žije partia nadržancov z tretej série obľúbenej reality šou Too Hot to Handle: Sú víťazi stále spolu? Takto dnes žije partia nadržancov z tretej série obľúbenej reality šou 1. februára 2022, 17:30

Áno, v anglickej verzii Too Hot to Handle sa pravidlá začali postupom času porušovať a netrpezliví diváci sa vo viacerých prípadoch dočkali aj samotného sexu, lenže v brazílskej verzii sa všetko zrútilo ako domček z karát prakticky okamžite. Na pláži si skupina desiatich atraktívnych ľudí postupne zaväzovala oči, aby im ostatní mohli urobiť čokoľvek od bozkávania až po hryzenie.

A tak sa v prvých 15 minútach šou stretneš s vášnivými francúzskymi bozkami aj trojitým bozkávaním dvoch žien a jedného muža. Keď si potom počkáš do konca prvej polhodiny prvej epizódy, tak sa staneš svedkom okamžitého vzplanutia a spontánneho sexu. Väzby medzi súťažiacimi sa očividne vytvárajú bleskurýchle, ak im producenti sexuálne aktivity nezakazujú. Veď prečo by aj, keď na kastingu producenti dobre vedia, že treba vybrať najväčších exotov, ktorí sa prejavia ako najväčší nadržanci. 

Netflix
Zdroj: Netflix

Taká výrazná sexuálna frustrácia ako nikdyTento pozmenený koncept je koniec koncov možno lepší ako pôvodný nápad, pretože ak nadržaným mladým ľuďom umožníš utrhnúť sa z reťaze na úvodných 24 hodín, tak bude následná sexuálna abstinencia o to frustrujúcejšia a konflikty medzi súťažiacimi sa objavia jednoduchšie. A presne to chcú producenti docieliť: aby súťažiaci neboli len v sexuálnom pokušení, ale aj pod psychologickým a emocionálnym tlakom každú možnú minútu.

Odporúčané
„Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach „Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach 23. januára 2022, 18:30

Brazílska verzia Too Hot to Handle rozhodne v prvých štyroch častiach lojálneho diváka prvých dvoch sérií anglickej verzie nesklame. Účastníci z Brazílie sú od začiatku oveľa otvorenejší, hneď sa do vzájomného spoznávania púšťajú, akoby práve prišli na swingers párty, a cieľom je povymieňať si čo najväčšie množstvo partnerov v čo najkratšom čase. 

Ako to už býva zvykom, muži sa snažia očariť ženy, ktoré si potom chcú majetnícky privlastňovať, zatiaľ čo tieto brazílske ženy nemajú potrebu ani chuť byť kontrolované. V praxi to znamená, že prvé štyri epizódy obsahujú minimálne rovnaké množstvo vyplakaných sĺz z mužských očí ako z týchto ženských, pretože o zlomené srdcia, ohrdnutých milencov a zmätené tváre rozhodne nie je núdza.

Na vzťahy nepozeraj, ide o slzy a nespútaný chaosBrazílska verzia je divokejšia, temperamentnejšia, a keby človeku občas neprekážal neveľmi vydarený anglický dabing, keďže reality šou sa z pochopiteľných dôvodov nahrávala v portugalčine, tak by zatiaľ rozhodne dominovala všetkým doterajším verziám.

Dabing je však koniec koncov okrajovou záležitosťou, nad ktorou nestráviš dlhý čas premýšľaním, pretože Netflix dobre vie, že najväčším ťahákom týchto reality šou je vizuálny zážitok.

Opäť raz sa tak môžeš tešiť na ženy, ktoré akoby nepoznali iné outfity ako bikiny ledva zahaľujúce tie najintímnejšie partie a mužov, ktorých bez trička uvidíš tak často, že momenty v tričkách či tielkach môžeš spočítať na prstoch jednej ruky. Nás však tento estetický zážitok pri sledovaní nevyrušoval, lebo koniec koncov sme si na odhalené telá zvykli v prvých dvoch anglických verziách.

Odporúčané
Čakáš divoký sex ako v Too Hot to Handle, zrazu príde nával drámy. Nová kórejská zoznamovacia reality šou od Netflixu ťa pohltí Čakáš divoký sex ako v Too Hot to Handle, zrazu príde nával drámy. Nová kórejská zoznamovacia reality šou od Netflixu ťa pohltí 7. januára 2022, 14:30

Ak však Too Hot to Handle sleduješ, pretože nechceš vidieť desiatku priemerne inteligentných atraktívnych mužov a žien hádajúcich sa o sexe, ale naozaj ti záleží na tom, či si vytvoria hlbšie spojenia, tak ťa zrejme sklameme.

V brazílskej verzii sa síce hŕstka vzťahov vytvorí, ale hŕstka aj zanikne, vzniknú milenecké trojuholníky, objavia sa prelietavé slečny, a čo je na tejto juhoamerickej edícii najkrajšie, pred tebou sa v každej epizóde jednoducho rozprestiera takmer 50 minút nefalšovaného chaosu poháňaného nevybúrenou sexuálnou energiou. A Netflix tak znovu trafil po klinec po hlavičke.

Domov
Zdieľať
Diskusia