Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2021 o 19:26
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Nový horor Jordana Peela sa volá Nope. Vieme, kto si v ňom zahrá a kedy sa dostane do kín

Nový horor Jordana Peela sa volá Nope. Vieme, kto si v ňom zahrá a kedy sa dostane do kín
Zdroj: Flickr/Peabody Awards/volně k užití
FILMY A SERIÁLY NOPE
Uložiť Uložené

Peele sa spojí s jedným z hercov filmu Get Out.

Jordan Peele je niekto, koho si ešte pred 5 rokmi mohol poznať len ako komika zo skvelej dvojice Peele-Key. Dostal však šancu natočiť svoj celovečerný film s názvom Get Out, po ktorom nasledovalo Us a dnes už amerického režiséra radia k najväčším objavom 21. storočia. Peele ponúka unikátne, originálne a ohromujúce filmové zážitky, ktoré ťa donútia rozmýšľať o tom, čo si práve videl. 

Odporúčané
Úžasný seriál Ted Lasso rozosmeje aj najväčšieho pesimistu a tvrďasa. Zamiluješ si postavy aj ich príležitostný sex Úžasný seriál Ted Lasso rozosmeje aj najväčšieho pesimistu a tvrďasa. Zamiluješ si postavy aj ich príležitostný sex 20. júla 2021 o 10:30

Aj preto sa tešíme, že jeho ďalší film uvidíme už o rok. Snímka s názvom Nope sa do kín dostane 22. júla 2022. Hlavné roly stvárnia Daniel Kaluuya (zopakuje si tak spoluprácu s režisérom po ich spoločnej pecke Get Out), Keke Palmer (Hustlers) a Steven Yeun (Minari, The Walking Dead). Netušíme, o čom film bude, a je nám to jedno. O kvalitách Peela ako rozprávača príbehov a skvelého režiséra nemáme najmenšie pochybnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia