Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Captain Jack
2. augusta 2021, 13:31
Čas čítania 0:45
Sponzorovaný obsah

Barbora spievajúca na námestí a tancujúci Šajmo. Zvládli naši moderátori pirátske výzvy?

Barbora spievajúca na námestí a tancujúci Šajmo. Zvládli naši moderátori pirátske výzvy?
Zdroj: Refresher
REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj video, v ktorom sme sa vybrali do ulíc, aby sme otestovali súťaživosť našich moderátorov.

S fľaškami nového osvieženia inšpirovaného Karibikom Captain Jack sa Barbora a Šajmo vybrali do ulíc Bratislavy, aby si medzi sebou zasúťažili. Tentoraz výzvy plnili naši moderátori a asistovali im pri tom náhodní a samozrejme plnoletí okoloidúci, ktorých za odvahu patrične odmenili – pirátom medzi pivami s názvom Captain Jack. Barbora si vymyslela úlohy pre Šajma a Šajmo pre ňu. 

Museli si tak zatancovať valčík s náhodným človekom, naučiť sa tiktokový tanec či vytvoriť si exotickú oázu uprostred mesta pomocou hamaku. Niektoré z výziev boli naozaj uletené. Vo videu uvidíš, aký outfit si Barbora vybrala k pirátskemu klobúku a páske cez oko, ale aj to, ako štyria ľudia niesli Šajma mestom ako kráľa.

Určite vieš, že naši moderátori sú poriadne šikovní – ide im spev, tanec –, no sú aj poriadne súťaživí. Čo myslíš, kto výzvy zvládol lepšie: Šajmo alebo Barbora? Sleduj video a zisti, kto z tejto dvojky nerád prehráva. A jednu výzvu máme pre teba aj my. Vieš, ako chutí pirát medzi pivami? Ak je tvoja odpoveď nie, je správny čas ochutnať nápoj Captain Jack.

Ochutnaj nápoj Captain Jack
Domov
Zdieľať
Diskusia