Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 19:31
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Benedetta je vášnivá erotická dráma o nadržanej mníške a jej lesbickej kamarátke, ktorá ju zvedie

Benedetta je vášnivá erotická dráma o nadržanej mníške a jej lesbickej kamarátke, ktorá ju zvedie
Zdroj: Pathé Distribution
FILMY A SERIÁLY BENEDETTA
Uložiť Uložené

Pozri si pár nových scén z erotickej drámy Benedetta.

Benedetta od 82-ročného holandského režiséra Paula Verhoevena (Základný inštinkt, Total Recall, Hviezdna pechota či Robocop) sa už dočkala premiéry na filmovom Festivale v Cannes.

Odniesla si odtiaľ prevažne pozitívne recenzie, aj keď mnohí od filmu čakali niečo viac a hlbšie. Názor si radi spravíme sami, ak sa snímky dočkáme aj v našich kinách. 

Odporúčané
Slovenská streamerka Lady Felan: Chlapi mi píšu, že si na mne „honkajú“. Rada sa na Twitchi bavím o sexe (Rozhovor) Slovenská streamerka Lady Felan: Chlapi mi píšu, že si na mne „honkajú“. Rada sa na Twitchi bavím o sexe (Rozhovor) 11. júla 2021, 9:30

Dej hovorí o Benedette, mladej mníške z 15. storočia, ktorá sa počas veľkého moru utiahne do kláštora v talianskej Pescii. Benedetta údajne dokáže robiť zázraky, a tak k nej jedného dňa pošlú ďalšiu mladú ženu. Namiesto preberania spirituálnych a náboženských téz spolu začnú spávať a praktizovať rôzne sexuálne akty. Zájde to až k tomu, že sa uspokojujú počas omše. 

Domov
Zdieľať
Diskusia