Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. júla 2021, 18:20
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš

Moloch Vlavo vyzval Majka Spirita na zápas v klietke: Som pouličný bojovník reálneho charakteru

Moloch Vlavo vyzval Majka Spirita na zápas v klietke: Som pouličný bojovník reálneho charakteru
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
NEWS MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Moloch Vlavo reaguje na zápasy raperov v rámci projektu Fight Night Challenge.

Raper Moloch Vlavo vyzval Majka Spirita na zápas v ringu. Petržalský interpret reaguje na nedávno zverejnenú informáciu o spustení projektu Fight Night Challenge, v rámci ktorého budú s domácimi aj zahraničnými osobnosťami zápasiť Rytmus, Separ a pravdepodobne aj Majk Spirit, ktorý však ešte pred koncom uplynulého týždňa presne nevedel, za akých podmienok sa zúčastní. Súčasťou nového projektu budú aj ďalšie známe osobnosti, ale i dlhoroční zápasníci. 

Moloch Vlavo ocenil, že sa raperi na výzvu dali, a chce sa do nej zapojiť tiež. „Že vraj Rytmus, Separ a Majk Spirit se chystají do ringu. Nejsem žádný fajter, ale cením bojovníky, kteří makají tvrdě. Já jsem pouliční bojovník reálného charakteru,“ napísal na sociálnej sieti Facebook. 

Dodal, že je pripravený, a zdôraznil, že na zápas vyzýva práve člena H16. „Takže, chlapci, jsem připraven. Šokujůcošikanujůcí prejav rvůcí V RINGU gradujůcí. Moloch Vlavo vs. Miško Dušička?“

Odporúčané
Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky 29. júna 2021, 9:30

Fight Night Challenge je inovátorský projekt, ktorého súčasťou bude aj Attila Végh. „Vnímam, že ľudia nás neberú už len ako nejakých adrenalínových šialencov, ale že naše zápasy sú čoraz zaujímavejšie aj medzi mainstreamovými divákmi,“ skonštatoval zápasník.

Organizátori tvrdia, že fanúšikovia uvidia mix bojových umení bez limitov. „Pôjde o zábavnú formu bojového podujatia, v ktorom nebudú žiadne limity, žiadne obmedzenia a pravidlá budú flexibilné. V skratke, necháme uletieť našu fantáziu v rámci bojových športov a namixujeme z toho exkluzívny kokteil bojového umenia, ktorý, verím, zaujme a pobaví aj ľudí, ktorí bojové športy veľmi nemusia,“ hovorí Marko Šebesta z Evency.

Separ a Rytmus sa pripravujú na zápasy v boxe. Kým člena DMS čaká súper zo Slovenska, Rytmus bude zápasiť so známym Maďarom, ktorého meno sa fanúšikovia dozvedia v najbližších týždňoch až mesiacoch. 

Sériu udalostí pod skratkou FNC odpália na konci roka 2021, ale keďže ide o viacero podujatí, napríklad Separov zápas príde na rad až v roku 2022. Dôraz bude na online prenose, ak to však situácia dovolí, fanúšikovia budú môcť svojich obľúbených interpretov povzbudzovať aj osobne na štadióne.

Domov
Zdieľať
Diskusia