Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2021, 17:19
Čas čítania 1:15
Viktor Kniš

Billie Eilish sa fanúšikov na Tiktoku pýtala, kto má na ňu chuť

Billie Eilish sa fanúšikov na Tiktoku pýtala, kto má na ňu chuť
Zdroj: Refresher/Filip Poreba
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka na sociálnej sieti Tiktok prekvapila nečakaným videom, v ktorom sa s ústami plnými jedla pýta sledovateľov, kto má na ňu chuť.

Billie Eilish sa na sociálnej sieti Tiktok priblížila fanúšikom oveľa osobnejším spôsobom ako na Instagrame. Ten využíva skôr na oznamovanie oficiálnych informácií a promovanie svojho albumu. Fanúšikovia však predpokladajú, že tentoraz na Tiktoku prekročila hranicu toho, čo je normálne, keď zverejnila bizarné a ťažko vysvetliteľné video, na ktoré upozornil portál LadBible

Niekoľko sekúnd sa speváčka natáča pri jedení, s plnými ústami sa zároveň svojich sledovateľov pýta, či na ňu majú chuť. Následne sa video skončí a zvyšok je už len na kreativite divákov. Svoje vystúpenie na sociálnej sieti zatiaľ nevysvetlila.

@billieeilish

album out in less than a month 😇

♬ original sound - BILLIE EILISH

Niektorým stačí záver, že ide o divný spôsob sebaprezentácie, iní si myslia, že môže ísť o istú formu proma na album, ktorý Billie Eilish dokončila už pred niekoľkými mesiacmi a má v pláne vydať ho v závere júla. 

Päťnásobná držiteľka Grammy vydáva druhý štúdiový album s názvom Happier Than Ever 30. júla.

Odporúčané
Billie Eilish prezradila, ktoré reakcie na jej obnažené fotky pre Vogue jej prekážali Billie Eilish prezradila, ktoré reakcie na jej obnažené fotky pre Vogue jej prekážali 21. júna 2021, 19:45

Tiktok nedávno zradil Billie Eilish aj iným spôsobom, keď sa na ňom objavilo video, kde speváčka spieva, resp. perami napodobňuje text pesničky Fish Tylera The Creatora, v ktorom raper uráža Ázijcov. V ďalšom videu si podľa používateľov Tiktoku uťahuje z rôznych prízvukov. 

Záznamy, ktoré neznámy používateľ na Billie Eilish vytiahol, sú približne 5 rokov staré. Speváčka sa potom presunula na Instagram, aby situáciu vysvetlila. 

„Mnohí z vás ma požiadali, aby som vyriešila túto záležitosť. Je to vec, ku ktorej sa chcem vyjadriť, pretože ma označujú za niekoho, kým nie som. (...) Táto pieseň (Fish – pozn. red.) bol jediný moment, keď som toto slovo počula, pretože ho v mojej blízkosti ani nikto z mojej rodiny nikdy nepoužíval,“ napísala spevácka hviezda. „Bez ohľadu na moju vtedajšiu nevedomosť a vek nič neospravedlňuje fakt, že to bolo škodlivé. A za to sa ospravedlňujem,“ dodala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia