Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 19:45
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Billie Eilish prezradila, ktoré reakcie na jej obnažené fotky pre Vogue jej prekážali

Billie Eilish prezradila, ktoré reakcie na jej obnažené fotky pre Vogue jej prekážali
Zdroj: Dave Benett/Getty Images
NEWS BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka sa v novom rozhovore pre Rolling Stone vrátila k foteniu pre magazín Vogue, ktoré vyvolalo vlnu kontroverzie.

„Videla som obrázok, na ktorom bola moja fotka na titulke časopisu Vogue vo veľkom oversized oblečení hneď vedľa aktuálneho čísla magazínu. V sprievodnom texte bolo napísané niečo ako Tomu sa hovorí dospievanie,“ spomína Billie Eilish v aktuálnom rozhovore pre Rolling Stone na jednu z reakcií na svoje kontroverzné fotenie pre prestížny časopis, ktorú nepovažuje za adekvátnu. 

Titulka vo Vogue je najlajkovanejším príspevkom na Instagrame vôbec, Billie však napriek tomu cíti potrebu vysvetľovať ľuďom, že ide o jej osobné rozhodnutia.

„Rozumiem, z čoho títo ľudia vychádzajú, ale zároveň si myslím, že toto nie je v poriadku. Toto nie som ja a nevyrástla som z toho, čo bolo na obálke Vogue v minulosti,“ upresnila mladá speváčka, ktorá už pri spustení kauzy v súvislosti s jej obnaženými fotkami kritizovala bulvárne médiá. 

Odporúčané
Nové fotky Billie Eilish s úsmevom a so zvodným výstrihom. Týmito zábermi pre Rolling Stone si splnila svoj sen Nové fotky Billie Eilish s úsmevom a so zvodným výstrihom. Týmito zábermi pre Rolling Stone si splnila svoj sen 18. júna 2021, 9:06

Billie Eilish medzičasom nafotila ďalšiu sériu fotografií práve pre portál Rolling Stone, v ktorom síce nemá podväzky a je o trochu viac zahalená, mnohým však musí byť jasné, že svoj život nemá v pláne viesť podľa komentárov diskutujúcich. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Domov
Zdieľať
Diskusia