Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2021, 7:23
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Johna Davida Washingtona chce zabiť grécka polícia. V akčnom trileri od Netflixu sa totiž zaplietol do obrovskej konšpirácie

Johna Davida Washingtona chce zabiť grécka polícia. V akčnom trileri od Netflixu sa totiž zaplietol do obrovskej konšpirácie
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BECKETT
Uložiť Uložené

Beckett bude na Netflixe premiérovať v priebehu tohto leta. Uži si skvelý trailer a teš sa na výborné herecké výkony.

Len málokedy sa stane, že Netflix vydá trailer k nejakému trileru a my spozornieme. Beckett však vyzerá nadmieru dobre. Hlavnú rolu v ňom hrá John David Washington (Tenet), ktorý spoločne so svojou manželkou (Alicia Vikander) dovolenkuje v Grécku. Po autonehode sa Beckett prebúdza v nemocnici so zlomenou rukou a zmiznutou manželkou, o ktorej nikto nič nevie.

Polícia spochybňuje aj jeho výpoveď, a tak sa vydáva na miesto činu. Tam však na neho začnú strieľať práve príslušníci polície, musí preto utiecť a bojovať o svoj život. Jeho cieľom je dostať sa na americkú ambasádu a zistiť, do čoho sa to zaplietol, keď sa ho policajti snažia zabiť. 

Odporúčané
10 najlepších filmov prvej polovice roka 2021 10 najlepších filmov prvej polovice roka 2021 2. júla 2021, 9:30

Beckett pôsobí ako napínavý triler s vynikajúcimi hercami, ktorý nás, zdá sa, nudiť veru nebude. Dôjde aj na väčšiu akciu, bitky, naháňačky a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia