Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 19:07
Čas čítania 0:48
Katarína Danková

Značka Kim Kardashian bude súčasťou olympijských hier. SKIMS oblečie amerických športovcov

Značka Kim Kardashian bude súčasťou olympijských hier. SKIMS oblečie amerických športovcov
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
MÓDA KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian to v pondelok verejne oznámila na svojich sociálnych sieťach.

„Keď som mala 10 rokov, zakaždým som hltala každý jeden detail o olympiáde od môjho nevlastného otca,“ priznáva Kim Kardashian vo svojom instagramovom poste, v ktorom v pondelok oznámila, že bude súčasťou tohtoročných olympijských hier v Tokiu.

Odporúčané
VIDEO: Sagan nešťastne spadol tesne pred cieľom, utrpel pomliaždeniny a tržnú ranu na pravom boku VIDEO: Sagan nešťastne spadol tesne pred cieľom, utrpel pomliaždeniny a tržnú ranu na pravom boku 28. júna 2021, 19:57

Značka SKIMS svetoznámej americkej influencerky a milionárky poskytne športovcom tie najzákladnejšie kúsky – spodnú bielizeň, domáce úbory a pyžamá. Súpravu pohodlných odevov si oblečú nielen olympionici a paralympionici, ale môžeš ju mať aj ty. Budú dostupné v špeciálnej kapsulovej kolekcii na webe značky od 12. júla.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Ako som dospievala a sledovala súťaženie atlétov, rástla som s vedomím, aká je to česť, byť súčasťou olympiády,“ spomína Kardashianka v poste. Na vytváraní oficiálnych modelov pre amerických olympionikov spolupracovalo päť športovkýň tímu USA: futbalistka Alex Morgan z USWNT, prekážkarka na 400 metrov Dalilah Muhammad, basketbalistka WNBA A'ja Wilson, plavkyňa na dlhé trate Haley Anderson a paralympijská šprintérka Scout Bassett.

Domov
Zdieľať
Diskusia