Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021 o 18:13
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Bývalý poľský premiér si pomýlil termín kongresu svojej strany, potom prišiel v dvoch rôznych topánkach

NEWS
Uložiť Uložené

Poľské médiá si všimli, ako predseda vládnej strany Pravda a spravodlivosť prišiel na dôležitú udalosť v dvoch čiernych topánkach, ktoré však mali inú špičku.

Jaroslaw Kaczynski je svetu známy svojou roztržitosťou a nie práve kladným vzťahom k móde, resp. etikete vo všeobecnosti. TV Markíza s odvolaním sa na poľské médiá upozornila na jeho najnovší prešľap. Predseda poľskej vládnej strany Pravda a spravodlivosť sa ho dopustil na ustanovujúcom kongrese Republikánskej strany, s ktorou chce Kaczynského strana v nasledujúcich voľbách vytvoriť neformálne spojenectvo.

Odporúčané
Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky 29. júna 2021 o 9:30

Kaczynski prišiel na kongres v dvoch rôznych topánkach. Obe síce boli čierne, mali však rozdielnu špičku. Ako už býva v jeho prípade zvykom, ani jedna z nich nebola nová. Ošúchané topánky však známy poľský politik nosí často, a tak sa nad tým už nikto nepozastavuje.

Aby toho nebolo málo, ešte v úvode svojho príhovoru sa Kaczynski priznal, že si pomýlil dátum kongresu a do rovnakej sály vstúpil aj presne pred týždňom. Na jeho počudovanie bola úplne prázdna. Neskôr si uvedomil, že opäť zaúradovala jeho nepozornosť. 

Podľa TV Markíza politik často nosí vyťahané svetre, ktoré mu nesadnú, a aj obleky inej konfekčnej veľkosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia