Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2021, 19:06
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Rihannu a ASAP Rockyho údajne nepustili do klubu, lebo si zabudli občianske preukazy. Ich verejné rande ovládlo sociálne siete

Rihannu a ASAP Rockyho údajne nepustili do klubu, lebo si zabudli občianske preukazy. Ich verejné rande ovládlo sociálne siete
Zdroj: Samir Hussein/Getty Images
OSOBNOSTI ASAP ROCKY RIHANNA
Uložiť Uložené

Slávny pár sa na verejnosti ukázal po dlhých mesiacoch. Ani popularita ho však zjavne nezachránila, keď sa chcel ísť zabaviť do klubu.

Speváčka Rihanna a raper ASAP Rocky majú k sebe blízko už minimálne niekoľko mesiacov, pravdepodobne však už aj viac ako rok.

Odkedy sa kráska z Barbadosu rozišla s bývalým priateľom miliardárom Hassanom Jameelom, v spoločnosti kolegu z hudobného priemyslu ju objektívy paparazzov, fotografov na spoločenských udalostiach aj fanúšikov zachytili už viackrát. Aktuálne zaplnil známy pár titulky denníkov, keď sa ukázal na rande na verejnosti v New Yorku. Informuje o tom XXL Mag a ďalšie portály. 

Internetom sa v posledných dňoch šírilo aj video, ktoré zachytáva, ako dvojicu nechceli pustiť do klubu, pretože pri sebe nemala žiadne doklady. Zamestnanec klubu pri vstupe ASAP Rockyho a Rihannu odmietol pustiť len na základe ich statusu celebrít a požiadal ich, aby skúsili nájsť iný doklad totožnosti. Nakoniec sa im predsa len podarilo dostať dovnútra, dôkazom čoho sú aj videá od fanúšikov, ako dvojica hrá staré videohry. 

Odporúčané
Rihanna a ASAP Rocky spolu trávili Vianoce. Dvojica svoj vzťah stále oficiálne nepotvrdila Rihanna a ASAP Rocky spolu trávili Vianoce. Dvojica svoj vzťah stále oficiálne nepotvrdila 27. decembra 2020, 15:52

Paparazzom sa podarilo zachytiť aj ďalšiu časť večera, keď Rihanna a ASAP Rocky v objatí odchádzali preč. Kým sa hviezdny pár opäť odobral do súkromia, speváčka ešte rozdala niekoľko podpisov.

Portál People si zároveň všimol, že Rihanna sa prvýkrát ukázala na verejnosti s prekrytým tetovaním „camo“ žraloka, ktoré si dali urobiť spoločne s raperom Drakeom. Dnes jej už členok zdobí korunka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia