Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. júna 2021, 15:30
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Michaela Myersa nezastaví ani dom v plameňoch. Trailer na Halloween Kills sľubuje najväčší halloweensky horor roka

Michaela Myersa nezastaví ani dom v plameňoch. Trailer na Halloween Kills sľubuje najväčší halloweensky horor roka
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN KILLS
Uložiť Uložené

Už tento Halloween sa môžeš tešiť na pokračovanie úspešného hororu z roku 2018.

Michael Myers je konečne späť. Po 3-ročnom čakaní dorazí do kín Halloween Kills, pokračovanie reštartu Halloween z roku 2018. Snímku chválili recenzenti a darilo sa jej aj kasovo, takže sa začali natáčať rovno dve pokračovania (Halloween Ends premiéruje v roku 2022). Štúdio Universal pomaly spúšťa reklamnú kampaň, a tak si nižšie môžeš užiť skvelý trailer.

Odporúčané
Pes, ktorý zúrivo šteká pri mene Pellegrini, elegantní zlodeji či vybuchujúce autá. Posúdili sme, či nový Lupin stojí za pozretie Pes, ktorý zúrivo šteká pri mene Pellegrini, elegantní zlodeji či vybuchujúce autá. Posúdili sme, či nový Lupin stojí za pozretie 22. júna 2021, 17:49

Vďaka nemu je jasné, že tvorcovia pritvrdili, ukážu viac krvi a Myers bude zabíjať ešte viac ako naposledy. Snímka bude zrejme aj akčnejšia a tešiť sa môžeme aj na väčšie scény, čo dokazuje únik z horiaceho domu. 

Hlavnou postavou bude opäť Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a jej rodina. Film režíruje David Gordon Green, ktorý natočil aj „jednotku“ pred 3 rokmi. Premiéry Halloween Kills sa dočkáme 14. októbra 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia