Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2016, 8:55
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Druhá sezóna Trippin večerov pokračuje a mikrofónu sa tentoraz zhostia Logic, Jimmy Dickson a Nik Tendo

REFRESHER
Uložiť Uložené

21. 10. bude Klub Dole prevŕtaný atypickými textami.

Novú sezónu Trippin večerov, ktorá je v poradí druhá, odštartovali 23.9.2016 v Klube Dole Gleb a Fobia Kid. Avšak odvtedy už prešiel takmer mesiac, a tak nastal čas na pokračovanie. O to sa v piatok 21.10.2016 postarajú Logic, Jimmy Dickson a Nik Tendo. Trio raperov istotne prinesie do podzemného bratislavského klubu rapový underground prevŕtaný atypickými textami, ktoré sa postarajú o vydarenú atmosféru. Tú navyše dotvorí aj sprievod vo forme beatmakerov Konexa, Deckyho a dua Conspiracy Flat. 

Druhá sezóna Trippin večerov pokračuje a mikrofónu sa tentoraz zhostia Logic, Jimmy Dickson a Nik Tendo
Zdroj: www.facebook.com

Hrač rokuCzech Made ManYzomandiasGudlakZe dna. V prípade, že poznáš tieto albumy, respektíve mixtapy, určite vieš, že bude reč o Logicovi. Český raper a líder crew YZO Empire sa na Trippine už ukázal, a to v rámci krstu vyššie spomínanej dosky Gudlak, ktorá vzišla z jeho spolupráce s Gumbguom. Úderné duo sa vtedy postaralo o dobrú zábavu a nevidíme dôvod, prečo by to tentoraz malo byť inak. Logic sa s istou dotkne jeho starších singlov ako HVSHTHVG, no fanúšikom daruje aj live prevedenie novších songov. 

Logicov kolega Jimmy Dickson odpáli na Trippine Origami, čo je názov jeho zatiaľ posledného projektu. Raper, vstupujúci do koncertného života ako 15-ročný, sa ním pokúsi poskladať z prítomných ľudí a atmosféry poriadnu show, z ktorej nebudeš chcieť odísť. Kvôli tomu, že Jickson s Logicom spolupracuje dlhšie, je veľmi pravdepodobné, že sa na pódiu aspoň na chvíľu objavia i pokope, aby odohrali nejakú z ich kolaborácií. Každý, kto ich počúva, si to teda určite užije a prispeje k tamojšej energii. 

Okrem zmienených interpretov sa na pódiu v Klube Dole predstaví i Nik Tendo. Chrbát budú raperom kryť producenti z YZO Empire, Konex a Decky, ktorých zámerom bude, aby to na parkete nestagnovalo. Afterparty budú mať na svedomí pre pravidelných návštevníkov známi Conspiracy Flat. Duo DJ-ov a beatmakerov rozbalí svoju selekciu EDM a amerického new schoolu, doplnenú o piesne z vlastnej tvorby, napríklad Pentflaus. 

Druhá sezóna Trippin večerov pokračuje a mikrofónu sa tentoraz zhostia Logic, Jimmy Dickson a Nik Tendo
Zdroj: www.facebook.com

Dvere Klubu Dole sa v piatok 21.10.2016 otvoria o 22:00, vstupné na Trippin s Logicom, Jimmy Dicksonom a Nik Tendom činí 8 €. Kvôli prípadným zmenám či novinkám odporúčame sledovať FB udalosť

Späť
Zdieľať
Diskusia