Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2016, 14:48
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Na prvom Trippine novej sezóny vystúpi Gleb a čerstvý objav scény Fobia Kid

REFRESHER FOBIA KID GLEB
Uložiť Uložené

Debutový Trippin novej sezóny sa odohrá 23.9.2016 v Klube Dole.

V bratislavskom Klube Dole sa minulú sezónu rozbehli akcie Trippin, na ktorých vystúpili napríklad Supa, Pil C či Haha Crew. Pokračovať budú, samozrejme, aj v tej novej, pričom ich už v piatok 23. septembra otvoria Gleb a čerstvý objav scény Fobia Kid. Sprevádzať ich pritom budú DJ-ovia v podobe dua Hypetrain a DJ Bighorsea. 

Na prvom Trippine novej sezóny vystúpi Gleb a čerstvý objav scény Fobia Kid
Zdroj: www.facebook.com

Gleb predstaví úplne nové tracky, ale aj staršie kúsky v novej podobe. Tento raper s rýchlym a prísnym flowom ukrýva v repertoári žánre ako 808, glitch hop, grime či DnB, ktoré súka na množstve klubových a festivalových vystúpení. Na konte má dve EP, Stanica Zoo spred troch rokov a minuloročné EP Zloo. Chrbát mu bude ako vždy kryť duo HypeTrain.

Z Námestova prichádzajúci Fobia Kid dnes patrí medzi najsľubnejšie objavy slovenskej scény. Jeho rap je zábavný, netradičný a technicky zvládnutý. Za sebou má pár vydaných skladieb na mixtape Gremlin (2014), ktorý sa dá opísať citovaním z textu ako: “ortodoxný hardcore rap, anarchia v kláštore”. Fobia Kid koncertuje so svojou crew Galaxia Y a chrbát mu bude kryť DJ Bighorse.

Dvojka Hypetrain predskakovala už aj takému menu, akým je A$AP Nast. Toto energické duo nám prinesie zmes grime, UK bassu, DnBu a house-u a určite v Klube Dole roztancuje nejedného prítomného. Rovnaká vec platí i pre DJ Bighorsea, zameriavajúceho sa na drumstep a dubstep. Tešiť sa môžete na jeho úderné beaty, z ktorých zhorí klub.

Na prvom Trippine novej sezóny vystúpi Gleb a čerstvý objav scény Fobia Kid
Zdroj: www.facebook.com

Brány Klubu Dole sa v piatok 23.9.2016 otvoria o 22:00, vstupné na Trippin s Glebom a Fobia Kidom činí 7€. Kvôli prípadným zmenám či novinkám odporúčame sledovať FB udalosť

Domov
Zdieľať
Diskusia