Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2021, 17:13
Čas čítania 0:31
Daniel Mikolášik

U ministra vnútra Mikulca zasahovala polícia. V dome sa mu spustil falošný alarm

POLITIKA POLÍCIA SR ROMAN MIKULEC VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Pred Mikulcovým domom sa nachádzalo niekoľko policajných áut.

Aktualizované o 18.05 h o vyjadrenie ministra vnútra Mikulca.

U ministra vnútra Romana Mikulca zasahovala polícia. Pred jeho domom sa nachádzalo niekoľko policajných áut. Neskôr prišiel domov aj samotný Mikulec. Informáciu ako prvá priniesla RTVS vo svojich správach.

Nový Čas zas prišiel s informáciou, že polícia prišla po tom, čo u Mikulca niekto spustil omylom alarm. Informáciu potvrdil aj policajný prezident Peter Kovařík, píše Denník N v minúte.

Odporúčané
Minister Mikulec nosí 40-tisícový model hodiniek Hublot. Tvrdí, že je to dar a replika Minister Mikulec nosí 40-tisícový model hodiniek Hublot. Tvrdí, že je to dar a replika 8. júna 2021, 12:35

K policajnému zásahu sa medzičasom vyjadril aj samotný Mikulec. Potvrdil, že sa mu doma sám zapol alarm, v dôsledku čoho na miesto operatívne dorazili policajti, aby skontrolovali situáciu. Podľa slov Mikulca ide o tradičný postup vzhľadom na to, že je ako minister vnútra chránenou osobou.

Zároveň verejne poďakoval polícii za promptnú reakciu a skvelý prístup. „Ďakujem im za skvelý prístup, ako som im poďakoval osobne aj priamo na mieste,“ napísal na Facebooku.

Roman Mikulec
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia