Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2021, 7:18
Čas čítania 1:18
Dominik Vetrák

Režisér Strážcov galaxie natočil nový Suicide Squad. Bláznivý trailer sľubuje vtipný letný blockbuster s hovoriacim žralokom

Režisér Strážcov galaxie natočil nový Suicide Squad. Bláznivý trailer sľubuje vtipný letný blockbuster s hovoriacim žralokom
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Hovoriaceho žraloka nahovoril samotný Sylvester Stallone.

Hovoriaci žralok (s hlasom Sylvestra Stallona), samurajovia, obludy, sci-fi experimenty, vojaci, nebezpeční ľudia s nadprirodzenými schopnosťami či špecialista, ktorý poslal Supermana na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Nový Suicide Squad je zložený z tímu naozaj nevšedných a zábavných antihrdinov, čo dokazuje aj najnovší trailer. Bude tam množstvo akcie, humoru, šialených scén, no a my sa bojíme, že aj pátosu.

Hlavnou postavou bude Bloodsport v podaní Idrisa Elbu, ktorý má niekde vo svete dcéru, ktorá sa bude pozerať na jeho hrdinské činy namierené proti nebezpečnému stvoreniu terorizujúcemu ľudí (zrejme to bude niečo ako gigantická chobotnica).

Suicide Squad nepotrebuje dramatické prvky v podobe nefunkčných rodín hrdinov a záporákov. Tieto veci môžu fungovať, ak sa film sústreďuje na pár postáv, no v novom Suicide Squad ich bude asi 15 alebo 20 a všetci to budú tak trochu šialenci.

Odporúčané
5 najlepších seriálov, ktoré sme videli v prvej polovici roka 2021 5 najlepších seriálov, ktoré sme videli v prvej polovici roka 2021 30. júna 2021, 14:30

Necháme sa prekvapiť, no dúfame, že pôjde o poriadny akčný blockbuster bez zbytočných pokusov o emotívne scény, ktoré v takýchto filmoch fungujú len výnimočne. Očakávame však, že to bude lepší film ako prvý Suicide Squad od Davida Ayera. Toho vystriedal James Gunn, režisér a scenárista Strážcov galaxie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia