Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2021, 12:30
Čas čítania 10:43
Jakub Paulík

10 extrémne bizarných erotických scén: vajce ako sexuálna hračka či masturbácia pred sestrou a kamarátom

10 extrémne bizarných erotických scén: vajce ako sexuálna hračka či masturbácia pred sestrou a kamarátom
Zdroj: New Line Cinema/AMLF
FILMY A SERIÁLY SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Množstvo filmov zo zoznamu museli tvrdo cenzurovať alebo rovno zakázať.

Naozaj toto mohol niekto natočiť? V akej chorej hlave vznikol takýto nápad? Podobné otázky si pri sledovaní nasledujúcich filmov muselo klásť množstvo divákov. Prečítaj si, ako vznikol slávny bábikový sex, prečo nechceli japonskí herci ukazovať vo filme svoje pohlavné orgány či ako sa natáčala gymnastická súlož s hviezdou seriálu Teória veľkého tresku (The Big Bang Theory). 

Dozvieš sa tiež, ako sa dajú pri sexe využiť melóny, ako vyzerá extrémne hlasná súlož s duchom, akým spôsobom režisér obhajoval zabitie sliepky pri natáčaní sexuálnej scény a čo povedala Sandra Bullock o predstieraní orgazmu pri „bezkontaktnom sexe“.

Odporúčané
10 odporných sexuálnych scén: film o pohlavnom styku s mŕtvolou má byť netradičnou lovestory 10 odporných sexuálnych scén: film o pohlavnom styku s mŕtvolou má byť netradičnou lovestory 21. marca 2021, 12:30
V tomto článku si prečítaš:
  • Aké plynie ponaučenie zo sexu s bábikami.
  • V ktorom filme jedli skutočné fekálie a sexovali v posteli so sliepkou, ktorú zabili.
  • Kde sme videli súlož s mužom s odseknutou hlavou.
  • Ktorý film o zaškrtení milenca pri sexe vychádza zo skutočných udalostí.
  • Ako sa natáčal gymnastický sex s hviezdou z Teórie veľkého tresku.
  • Ako vyzeral sex otca s „dcérou“ mutantkou, ktorá bola ženou i zvieraťom.
  • Ako si spomína Eva Green na svoj prvý film plný erotiky a prečo ju od neho rodičia odhovárali.
  • Prečo bolo predstierané vyvrcholenie pre Sandru Bullock náročné.

Chuckyho nevesta (Bride of Chucky)

Legendárna hororová bábika Chucky je známa pre svoje vraždy, no fanúšikovia série si isto spomenú na to, že Chucky sa v jednom z filmov oddával aj sexuálnym hrám so svojou nastávajúcou Tiffany. Najkomickejšou pasážou súlože dvojice bábik je moment, keď sa Tiffany Chuckyho spýta, či má nasadený kondóm. Chucky si však nemyslí, že ako bábika potrebuje ochranu pri pohlavnom styku, no neskôr zistí, že sa mýlil.

Odporúčané
Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike 24. apríla 2024, 18:30

Vďaka jeho nezodpovednosti mohli tvorcovia v roku 2004 natočiť film Chuckyho potomstvo (Seed of Chucky), v ktorom mu so zabíjaním pomáha syn Glen. „Toto je lekcia pre deti. Nechránený sex vedie k neplánovanému tehotenstvu,“ komentovala sexuálnu scénu v interview pre Yahoo predstaviteľka Tiffany Jennifer Tilly.

Bride of Chucky
Bride of Chucky Zdroj: Universal Pictures

Dialóg medzi Chuckym a Tiffany je pritom údajne improvizáciou Jennifer Tilly a predstaviteľa Chuckyho Brada Dourifa, uvádza Screenrant s odkazom na slová hercov z bonusov na DVD. Podľa pôvodného scenára by teda Chucky s Tiffany splodil dieťa tak či onak, no krátky dialóg počas súlože bábik robí daný záber ešte komickejším.

Obdobnú sexuálnu scénu mohli diváci vidieť aj vo filme Team America, pri ktorého natáčaní sa zrejme tvorcovia inšpirovali Chuckym. Jennifer Tilly tvrdí, že diváci filmárov z Team America za sexuálnu scénu chválili, no upozornila na to, že podľa nej boli s Chuckym prví. Zábavné sú však obidve.

Korida lásky (In the Realm of the Senses)

Pornografická dráma Korida lásky od režiséra Nagisu Óšimu obsahuje hneď niekoľko erotických scén, ktoré by sa dali označiť za bizarné. Jednou z najvýraznejších je tá, v ktorej šéf hostinca Kiči vloží svojej milenke Sade do vagíny uvarené vajce. Neskôr ho žena dostane zo seba tým, že si kvokne a poriadne zatlačí.

In the Realm of the Senses
In the Realm of the Senses Zdroj: Argos Films

Milenecký príbeh medzi slúžkou Sadou a jej šéfom Kičim vychádza zo skutočných udalostí. Ich vzťah plný experimentálnych sexuálnych scén ukončila Sada tým, že svojho partnera pri sexe nechtiac zaškrtila a následne mu odrezala penis.

Režisér Nagisa Óšima tvrdí, že pri obsadzovaní postáv mal najväčší problém s hlavným hrdinom. Podľa webu Criterion, ktorý odkazuje na rozhovory s režisérom, sa záujemcovia o rolu zväčša zľakli toho, že budú musieť vykonávať nesimulovanú súlož (to znamená, že ich nezaskakujú dabléri) a v mnohých scénach odhaľovať svoj penis. Niektorí z nich to odmietli aj z dôvodu veľkosti svojho penisu, čo režisér považoval za hlúpu výhovorku.

Odporúčané
Vykŕmil ju tak, že sa nevedela bez pomoci sprchovať či obliekať. Sexuálne ich to vzrušovalo Vykŕmil ju tak, že sa nevedela bez pomoci sprchovať či obliekať. Sexuálne ich to vzrušovalo 14. júna 2021, 9:30

Nahé scény, ktoré filmári nakrútili, sú skutočným nesimulovaným sexom medzi dvojicou hercov Tatsuyom Fujim a herečkou Eiko Matsuda. Z pochopiteľných dôvodov Koridu lásky v niektorých štátoch zakázali a v Japonsku pre scenár, ktorý obsahoval explicitné zábery z natáčania, dokonca režisér skončil pred súdom, no nakoniec ho oslobodili. IMDb uvádza, že herečka Eiko Matsuda sa po premiére filmu stretávala na verejnosti s nepriateľským prístupom a nakoniec sekla s herectvom.

The Bronze

Herečku Melissu Rauch môžeš poznať najmä z populárneho seriálu Teória veľkého tresku (The Big Bang Theory), v ktorom hrala postavu Bernadette, partnerku ukecaného žida Howarda Wolowitza. V športovej komédii The Bronze z roku 2015 stvárnila gymnastku Hope Ann Greggory, ktorá si domov z olympiády priniesla bronzovú medailu, ale zároveň sa zranila, a tak sa jej kariéra veľmi rýchlo skončila.

So športom sa však spája celý jej život vrátane jeho sexuálnej časti. V jednej zo scén preto mohli diváci vidieť, ako hlavná hrdinka masturbuje v športovom drese s medailou zavesenou na krku a pozerá na svoj výkon z olympiády. Tieto a ďalšie zábery napísala Melissa Rauch so svojím manželom Winstonom, s ktorým spolupracovala na scenári.

The Bronze
The Bronze Zdroj: Sony Pictures Classics

Najšialenejšou scénou je však gymnastický sex. Pri ňom hlavná hrdinka so svojím milencom (Sebastian Stan) robí množstvo nacvičených piruet a striedajú kvantum erotických polôh, ktoré vyzerajú absolútne neprakticky – a o to viac komicky.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 99879 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • V ktorom filme využívali pri erotických scénach melóny.
  • Kde sme videli súlož s mužom s odseknutou hlavou.
  • Ako si spomína Eva Green na svoj prvý film plný erotiky a prečo ju od neho rodičia odhovárali.
  • V ktorom filme jedli skutočné fekálie a sexovali v posteli so sliepkou, ktorú zabili.
  • Prečo bolo predstierané vyvrcholenie pre Sandru Bullock náročné.
Domov
Zdieľať
Diskusia