Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2021, 7:14
Čas čítania 0:40
Richard Bonde

CEO Facebooku Mark Zuckerberg už nepatrí medzi 100 najlepších šéfov. Z rebríčka vypadol po ôsmich rokoch

TECH FACEBOOK REBRÍČKY
Uložiť Uložené

Prvýkrát od roku 2013 sa Mark Zuckerberg nenachádza v rebríčku 100 najlepších CEO, ktorý každoročne zostavuje organizácia Glassdoor.

Rebríček 100 najlepších riaditeľov firiem, ktorý každoročne zostavuje organizácia Glassdoor, obsahoval Marka Zuckerberga, CEO spoločnosti Facebook, už od roku 2013. Po ôsmich rokoch pôsobenia na rôznych priečkach zoznamu z neho zmizol. Informoval o tom portál Business Insider.

Odporúčané
Obeťou úniku telefónnych čísel a súkromných adries z Facebooku je aj zakladateľ Mark Zuckerberg Obeťou úniku telefónnych čísel a súkromných adries z Facebooku je aj zakladateľ Mark Zuckerberg 6. apríla 2021, 16:03

Glassdoor prvýkrát zostavil rebríček najlepších šéfov v roku 2013. Pôvodne v ňom nebolo sto riaditeľov, ale iba päťdesiat, na súčasnú veľkosť sa rozšíril až v roku 2017. V tom roku by však ani polovičná veľkosť spomínaného Marka Zuckerberga nijako neohrozovala, keďže v rebríčku obsadil 10. miesto.

Domov
Zdieľať
Diskusia