Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung.
29. júna 2021, 14:31
Čas čítania 2:58
Sponzorovaný obsah

Vyberáš si nový mobil? Toto je päť dôvodov, prečo by si mal siahnuť po Samsungu

Vyberáš si nový mobil? Toto je päť dôvodov, prečo by si mal siahnuť po Samsungu
Zdroj: Samsung
TECH
Uložiť Uložené

Ak patríš medzi používateľov smartfónov s operačným systémom Android, tohto výrobcu by si rozhodne nemal obísť.

Telefónov na trhu je dnes ako rýb v mori. Výrobcovia na nás každú chvíľu chrlia nekonečné kvantá smartfónov, ktoré sa pýšia rôznymi funkciami a snažia sa ťa zaujať. Z tohto počtu je však čoraz ťažšie si vybrať, nieto ešte vyznať sa v nich. 

Ak patríš medzi fanúšikov operačného systému Android, potom by nemal na tvojom shortliste chýbať telefón značky Samsung. Ide totiž o prvú voľbu medzi používateľmi, ktorí sa rozhodnú pre smartfón s operačným systémom Android. Prečo? To ti prezradíme v našich piatich argumentoch, ktoré sme pripravili v spolupráci s týmto kórejským výrobcom mobilných telefónov a elektroniky. 

Trendový dizajn, s ktorým sa ľahko odlíšiš

Dnes sú mnohé vlajkové lode prešpikované technologickými vychytávkami a riešeniami, ktoré často ani nevyužiješ. Práve preto sa mnohí z nás pozerajú skôr po dizajne. Ak sa aj ty snažíš vybrať si taký telefón, ktorý sadne tvojmu štýlu a bude vyjadrovať tvoju osobnosť, potom je rad Samsung Galaxy S21 tým pravým kandidátom.

Galaxy S21
Zdroj: Samsung

výrazne oddelenú trojicu zadných fotoaparátov s povrchovou úpravou z pravého kovu, čo nielenže prispieva k jedinečnosti dizajnu, ale aj zdôrazňuje luxusný matný povrch telefónu. Vybrať si zároveň môžeš až zo štyroch farieb, vďaka čomu perfektne vyjadríš svoju obľubu čiernej či iných farieb a doplníš tak svoj outfit. 

Šikovná výbava, ktorú využiješ každý deň

Je super mať smartfón, ktorý je nabitý kadejakými funkciami, no ešte lepšie je mať telefón, v ktorom sa reálne dajú tieto funkcie využívať na dennej báze a uľahčia ti život. V Samsungu Galaxy S21 určite oceníš fotoaparát s veľkým snímačom a 108 Mpix rozlíšením, vďaka čomu zhotovíš úžasne čisté a superkvalitné fotografie, a to nielen počas dňa, ale aj v noci. Svoje chvíle s kamošmi, ktoré zažívate v rámci nočného života, už teda nemusíš skrývať len v galérii, ale pokojne sa nimi pochváľ na Instagrame. Garantujeme ti, že ostatní sa ťa budú pýtať, čím si to fotil.

Samsung, mobil, smartfón, Galaxy S21 Ultra 5G
Zdroj: Samsung

Vhod ti môže prísť aj funkcia Space Zoom, ktorá ti prostredníctvom hybridného optického zoomu a vylepšenej funkcie Super Resolution Zoom ponúka možnosť priblížiť si fotený obraz až 30-, resp. 100-násobne. Plus k tomu všetkému počítaj s ešte lepšou digitálnou stabilizáciou obrazu, vďaka čomu budú aj tie prizoomované fotky vyzerať oveľa ostrejšie.

V neposlednom rade pre tých, ktorí sa nevedia odtrhnúť od tvorby digitálneho obsahu, je v ponuke možnosť nahrávať video v 8K s 30 fps (snímok za sekundu) s už spomínanou optickou stabilizáciou, vďaka ktorej tvoje videá posunieš na novú úroveň kvality.

Jedno konto, ktoré ovláda celý ekosystém

Samsung sa venuje nielen smartfónom, ale aj smart telkám, chladničkám atď. Ak disponuješ ekosystémom od rovnakého výrobcu, môžeš využiť jeden účet a mať tak prehľad o všetkých zariadeniach. Samsung Account je teda akousi vstupnou bránou k celému ekosystému aplikácií a služieb spoločnosti Samsung.
Galaxy S21 Ultra s perom S-Pen.
Galaxy S21 Ultra s perom S-Pen. Zdroj: Samsung
Je to účet, ktorý nielen prepája všetky používané aplikácie v tvojom zariadení, ale zároveň prináša aj mnoho ďalších výhod, ako napríklad ovládanie telky z mobilu, prístup k dátam Samsung Health, môžeš sa biometricky autorizovať, rýchlo zálohovať dáta, volať zákaznícku podporu či jednoducho sa prihlásiť do Samsung e-shopu. Prostredníctvom svojho účtu Samsung tak môžeš využívať rôzne druhy služieb bez toho, že by si sa musel registrovať do každej osobitne, čo ti šetrí čas aj námahu.

Okrem toho je tu aj apka Samsung Members, ktorá ti pomôže vyťažiť z tvojho mobilu maximum. Na tomto mieste nájdeš exkluzívny obsah aj nepretržitú podporu. Nájdeš tu špeciálne ponuky, ale tiež informácie a know-how od expertov, ktorí ti pomôžu udržať mobil v najlepšej prevádzke. Ľahkou diagnostikou môžeš zistiť aktuálny stav svojho mobilu a v prípade otázok sa môžeš obrátiť na rozsiahlu databázu otázok a riešení či sa priamo spojiť s jedným z odborníkov, ktorý ti pomôže vyriešiť tvoj problém.

Nebudeš otrokom nabíjačky

Hltanie online kontentu, najmä v rozrastajúcej sa 5G sieti, dokáže vyšťaviť aj tú najväčšiu baterku za relatívne krátky čas. Ak patríš medzi tých, ktorí mobil nepustia z ruky, určite ťa poteší možnosť superrýchleho nabíjania, vďaka čomu sa stačí pripojiť na 10 – 15 minút na podporovanú rýchlonabíjačku a získaš ďalšie desiatky percent z celkovej kapacity. Rýchlonabíjanie je pritom podporované až do 45 W. 

Okrem toho Samsung vybavil rad Galaxy S21 aj veľkou a inteligentnou batériou (až do 5 000 mAh), ktorá využíva umelú inteligenciu, aby sa naučila optimalizovať spotrebu energie podľa tvojho štýlu používania aplikácií.

Galaxy S21 Ultra
Zdroj: Samsung

Môžeš ho mať s atraktívnou zľavou

Čo si budeme klamať, cena je vždy podstatná. Aj keď sa ti môže telefón akokoľvek páčiť a spĺňať tvoje požiadavky, ak naň nemáš, jednoducho si ho nekúpiš. Práve preto máš možnosť získať telefón na splátky bez navýšenia.
Kompletná rodina radu Galaxy S21.
Kompletná rodina radu Galaxy S21. Zdroj: Samsung
Svoj nový telefón si pritom môžeš objednať pohodlne z obrazovky svojho počítača či zo súčasného smartfónu prostredníctvom oficiálneho Samsung e-shopu, pričom kuriér ti ho donesie až priamo domov.
Domov
Zdieľať
Diskusia