Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2021, 7:23
Čas čítania 0:50
Martin Mičuda

Maserati sa chystá vzkriesiť slávne GranTurismo. Na povestný zvuk motora však zabudni

Maserati sa chystá vzkriesiť slávne GranTurismo. Na povestný zvuk motora však zabudni
Zdroj: Maserati
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY ELEKTROMOBILY MASERATI
Uložiť Uložené

Automobilka Maserati naberá druhý dych a po MC20 chystá hneď niekoľko nových modelov.

GranTurismo je pojem, ktorý de facto zhmotňuje automobilku Maserati. Tá však svoje slávne GT bez nástupcu prestala vyrábať pred dvomi rokmi, pričom už aj to sa dá považovať za úspech. K jeho odhaleniu totiž došlo na ženevskom autosalóne ešte v roku 2007 a v rámci menších či väčších zmien zotrvalo na trhu až do roku 2019. 

Odporúčané
Vyskúšali sme najrýchlejšie nové auto za 40-tisíc €. Aký je 310-koňový Leon Sportstourer od Cupry? Vyskúšali sme najrýchlejšie nové auto za 40-tisíc €. Aký je 310-koňový Leon Sportstourer od Cupry? 25. mája 2021, 14:30

Posledné mesiace sa čoraz viac začalo šepkať o novej generácii, ktorá má snahu prinavrátiť zašlú slávu. Najnovšie to potvrdilo už aj samotné Maserati, ktoré zverejnilo hŕstku fotiek so zakamuflovaným exemplárom. Nezameniteľný zvuk však už fanúšikovia silných spaľovacích motorov z chystaného modelu GranTurismo počuť nebudú. Pôjde o prvý elektromobil značky s trojzubcom v znaku.

Domov
Zdieľať
Diskusia