Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 16:54
Čas čítania 2:14
Richard Balog

Móda REFRESHER: Separ ovešaný šperkami ako faraón či Monika Marešová v hriešne krátkych šatách

Móda REFRESHER: Separ ovešaný šperkami ako faraón či Monika Marešová v hriešne krátkych šatách
Zdroj: Instagram/@separ_dms & @monikamaresova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Známe tváre zo Slovenska a Česka si uvoľnenie pandemických opatrení užívali v outfitoch, ktorými sa môžeš inšpirovať počas najbližších týždňov.

Móda nie je pre množstvo mladých Slovákov a Čechov žiadnou neznámou a rovnako sú na tom aj domáce známe tváre, ktoré za oblečenie, obuv či doplnky pravidelne míňajú tisíce eur. Presvedčiť sa o tom môžeš aj na nasledujúcich riadkoch, kde nájdeš 12 najzaujímavejších outfitov v podaní rapovej elity, modeliek, ale aj influenceriek, pre ktoré móda už dávno nie je hobby. 

Tešiť sa môžeš na Separa v luxusnej teplákovej súprave so zlatými retiazkami a diamantmi okolo krku, elegantnú Danielu Peštovú aj Moniku Marešovú v krátkych šatách. 

Odporúčané
Toto sú momentálne najzaujímavejšie topánky pre mužov, ktorých už omrzeli tenisky Toto sú momentálne najzaujímavejšie topánky pre mužov, ktorých už omrzeli tenisky 13. júna 2021, 13:36

Daniela Peštová si môže na seba obliecť čokoľvek a stále vyzerá skvelo a táto svetlá kombinácia nie je výnimkou. Inšpiruješ sa týmto podareným outfitom počas tohtoročného leta aj ty? 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Tie isté slová platia aj o Petre Mackovej, ktorá si nás tentoraz získala sofistikovanou kombináciou nadrozmerného saka s voľnými nohavicami rovnakej farby, ktorú doplnila o čierny top, slnečné okuliare a kabelku Louis Vuitton. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Monika Marešová patrí medzi najštýlovejšie ženy v Česku a o svojom vycibrenom módnom vkuse nás presvedčila aj počas posledného víkendu, keď sa predviedla v krátkych čiernych šatách s ramienkami a v elegantných topánkach.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Domov
Zdieľať
Diskusia