Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2021, 9:52
Čas čítania 1:24
Viktor Kniš

Dal sa jej napiť a zrazu bola nahá, ďalšie chytal pod krkom a medzi stehnami. Proti českému poslancovi svedčia ďalšie obete

NEWS DOMINIK FERI
Uložiť Uložené

Dominik Feri sa vzdal poslaneckého mandátu, keď Deník N a Alarm zverejnili svedectvá mnohých žien, ktoré hovorili o sexuálnom obťažovaní. Teraz sa prihlásili ďalšie, prípady už rieši polícia.

Dominik Feri sa vzdal poslaneckého mandátu pár hodín po zverejnení dvoch textov o jeho údajnom nevhodnom správaní k ženám. České portály Deník N a Alarm zhromaždili svedectvá viacerých žien, ktoré anonymne redaktorom opísali, ako ich populárny poslanec s 1,1-miliónovým instagramovým účtom lákal k sebe domov a následne sa správal nevhodne a sexuálne ich obťažoval. Prípadom sa už začala zaoberať polícia. 

Odporúčané
Dievča opísalo, ako ho poslanec Ján Herák vyzliekol a vykonal na ňom súlož. Obnovili starý prípad znásilnenia vo vianočnom tábore Dievča opísalo, ako ho poslanec Ján Herák vyzliekol a vykonal na ňom súlož. Obnovili starý prípad znásilnenia vo vianočnom tábore 9. júna 2021, 10:42

Po publikovaní prvých dvoch textov sa ozvali ďalšie dievčatá. Deník N v druhom texte opisuje okrem priamych svedectiev aj obsah písomnej komunikácie medzi ženami a exposlancom a  redaktori sa navyše rozprávali s blízkymi obetí.  

Domov
Zdieľať
Diskusia