Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2021, 7:11
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

Šampiónka UFC vyzýva na súboj v klietke Kim Kardashian. Poďme zarobiť desiatky miliónov ako youtuberi, smeje sa

Šampiónka UFC vyzýva na súboj v klietke Kim Kardashian. Poďme zarobiť desiatky miliónov ako youtuberi, smeje sa
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
NEWS UFC
Uložiť Uložené

Dana White oceňuje schopnosť internetových hviezd premeniť svoju slávu na milióny dolárov.

Keď šéf UFC Dana White komentoval boxerské zápasy youtuberov ako Logan Paul, nekritizoval ich za poškodzovanie dobrého mena športu, ba práve naopak. Vraj voči nim neprechováva žiadnu nenávisť, pretože ich skôr oceňuje za to, že našli spôsob, ako prejsť z Youtubu do boxerského ringu a popritom zarobiť desiatky miliónov dolárov, informuje Unilad.

Dana White sa preto zamyslel nad tým, aký ošiaľ by vyvolal súboj šampiónky UFC Amandy Nunes napríklad s hviezdou ako Kim Kardashian.

„Hovorím to stále, vždy tu bude miesto na trhu pre tento typ zápasov. Predstavte si, keby sa Kim Kardashian chcela pobiť s Amandou Nunes,“ skonštatoval White s dodatkom, že sa mu nepáči, keď sa niektorí bojovníci občas sťažujú na to, koľko peňazí zarábajú ich konkurenti.

„Čo myslíte, koľko by Kim Kardashian zarobila, keby prišla a pobila sa s Amandou Nunes? Pravdepodobne viac ako ktokoľvek kedykoľvek predtým,“ vyhlásil šéf UFC.

Na základe tohto názoru na seba nenechala dlho čakať reakcia samotnej bojovníčky Nunes, ktorá na Twitteri prezdieľala článok a označila Kim Kardashian s jasnou otázkou. „Nejdeme do toho?“ pousmiala sa Nunes.

Odporúčané
Kim Čong-un výrazne schudol. Špekuluje sa, či stratu hmotnosti spôsobilo vážne ochorenie alebo diéta a cvičenie Kim Čong-un výrazne schudol. Špekuluje sa, či stratu hmotnosti spôsobilo vážne ochorenie alebo diéta a cvičenie 9. júna 2021, 20:27

Aj keď Nunes svoju výzvu zrejme nemyslela vážne, Kim Kardashian jej zatiaľ neodpovedala a zrejme ani odpovedať nebude. V prípade spoločného zápasu by sa obidve ženy mohli stretnúť výlučne v exhibičnom súboji, aby náhodou nedošlo k ujme na zdraví.

Na druhej strane Kim Kardashian je známa svojou schopnosťou zarobiť milióny na svojej osobnosti, a tak by jej prípadný vstup do oktagonu či boxerského ringu pravdepodobne utŕžil viac peňazí ako súboj Mayweathera s Paulom.

Domov
Zdieľať
Diskusia