Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2021, 13:09
Čas čítania 1:21
Dominik Vetrák

Najlepší a hlavne najzábavnejší marvelovský seriál. Toto hovoria prvé reakcie na Lokiho

Najlepší a hlavne najzábavnejší marvelovský seriál. Toto hovoria prvé reakcie na Lokiho
Zdroj: Walt Disney Studios
FILMY A SERIÁLY LOKI
Uložiť Uložené

Prvú epizódu Lokiho uvidíme už túto stredu.

Miniséria Loki sa na Disney+ začne vysielať už túto stredu. Prvé reakcie zahraničných novinárov a recenzentov sršia nadšenými dojmami. Často sa však stáva, že po takýchto „hype“ reakciách príde studená sprcha v podobe recenzií, ktoré sú oveľa kritickejšie.

Ťažko sa však ignoruje toľko pozitívnych správ. Väčšina recenzentov chváli herca Toma Hiddlestona ako Lokiho. Tvrdia, že konečne dostal potrebný priestor a dokázal s postavou pracovať lepšie. 

Odporúčané
CINEMAX nám prezradil, či budú zdražovať vstupenky, aké filmy uvidíme v kinách a kto skutočne na Slovensku zarába na filmoch CINEMAX nám prezradil, či budú zdražovať vstupenky, aké filmy uvidíme v kinách a kto skutočne na Slovensku zarába na filmoch 5. júna 2021, 12:30

Chvália aj soundtrack, mysteriózny príbeh a celkovú zábavnú atmosféru seriálu. V podstate ide o najviac marvelovský seriál na Disney+. Novinári videli prvé dve zo šiestich epizód, po ktorých sa nevedia dočkať ďalších.

Domov
Zdieľať
Diskusia