Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júna 2021, 21:36
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Tiché miesto 3 uvidíme v kinách v roku 2023. Noví tvorcovia nám ukážu iné postavy a vyčínanie príšer

Tiché miesto 3 uvidíme v kinách v roku 2023. Noví tvorcovia nám ukážu iné postavy a vyčínanie príšer
Zdroj: Paramount Pictures
TECH TICHÉ MIESTO 3
Uložiť Uložené

Očakávaný spin-off natočí talentovaný režisér.

Collider potvrdzuje dátum premiéry A Quiet Place 3 (Tiché miesto 3) na rok 2023. Je možné, že namiesto trojky uvidíme v názve filmu nejaký podnázov. Nepôjde totiž o priame pokračovanie prvých dvoch filmov, ale o spin-off.

Dočkáme sa teda nových postáv, príbehu a určite sa pozrieme aj na celkom iné miesta či už v USA, alebo niekde inde vo svete. 

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo 9, Tiché miesto 2, Conjuring 3 či nová pixarovka. Vraciame sa do kín, v ktorých budú hrať hollywoodske pecky! Rýchlo a zbesilo 9, Tiché miesto 2, Conjuring 3 či nová pixarovka. Vraciame sa do kín, v ktorých budú hrať hollywoodske pecky! 2. júna 2021, 16:25

Film napíše a zrežíruje Jeff Nichols, ktorého prácu môžeš poznať vďaka filmom ako Loving, Mud či Midnight Special. Ide teda o kvalitného filmára, ktorý natočí poriadne intenzívny, dramatický a napínavý zážitok.

Nichols napíše scenár podľa nápadu od Jona Krasinského, ktorý celé Tiché miesto vymyslel, pričom napísal a zrežíroval oba diely. Bohužiaľ, k tomuto oznamu sme nedostali žiadne ďalšie informácie.


My medzitým čakáme na premiéru druhého dielu, ktorá bude už tento štvrtok. Kinosály opäť stíchnu a my si užijeme špičkovú atmosféru a skvelý hororový triler. Zahraniční recenzenti snímku vychválili do nebies, no a my veríme, že aj naša recenzia bude nadšená. Pre viac informácií o dvojke klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia