Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 20:34
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Júliusa Hudáčka nahnevalo, že tréner ho nepostavil do brány vo štvrťfinále proti USA. Ten zápas som si zaslúžil, tvrdí brankár

ŠPORT MS V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovensko proti výberu USA vo štvrťfinále neuspelo, ale Július Hudáček si zápas predstavoval inak.

Majstrovstvá sveta v hokeji 2021 boli pre brankára Júliusa Hudáčka rozlúčkové v národnom drese. Dlhoročný člen reprezentačného kádra dospel k rozhodnutiu opustiť národné mužstvo už dávnejšie, a tak ho mrzelo, že v bránke nedostal príležitosť vo štvrťfinále proti výberu Spojených štátov amerických.

„Boli to krásne zážitky, rád som chodil do národného tímu,“ uviedol Hudáček, ale následne skritizoval realizačný tím za rozhodnutie, ktoré padlo pred zápasom s USA.

„Treba mať však úctu a rešpekt. Chodil som do reprezentácie 13 rokov a myslím si, že som si ten štvrťfinálový zápas zaslúžil za odvedené výkony,“ vysvetlil Hudáček, ktorého rozhodilo, že aj keď podľa neho tréneri vedeli, že pôjde o jeho záverečné vystúpenie v reprezentácii, namiesto neho postavili do brány oveľa mladšieho Adama Húsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia