Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 14:19
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

„Očkovanie je od zlých duchov, pochválený buď Ježiš Kristus.“ V Prešove niekto zneužíva vieru proti vakcinácii, varujú policajti

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

V Prešove začala neznáma osoba distribuovať text zneužívajúci vieru proti očkovaniu.

Vakcinácia proti koronavírusu je na Slovensku v plnom prúde, čo spôsobuje zvýšený záujem konšpirátorov a šíriteľov vymyslených správ, ktorých cieľom je odradiť verejnosť od očkovania za každú cenu.

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Na najnovší hoax z ulíc Prešova upozornila polícia na svojej stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR. Neznáma osoba začala distribuovať papierik s textom, ktorý sa podľa všetkého snaží zneužiť vieru proti očkovaniu. Text ľudí odhovára od očkovania, pretože podľa autora je „z rozhodnutia Pána Ježiša Krista a z vôle Ducha Svätého“ očkovanie proti epidémiám od zlých duchov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia