Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2021, 16:19
Čas čítania 0:31
Tímea Krauszová

Dievčatá, ktoré sa fotili na koľajniciach v Bratislave, podľahli zraneniam. Rušňovodič zrážke už nedokázal zabrániť

Dievčatá, ktoré sa fotili na koľajniciach v Bratislave, podľahli zraneniam. Rušňovodič zrážke už nedokázal zabrániť
Zdroj: Policie Slovenské republiky
NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Dievčatá zraneniam podľahli.

Bratislavská polícia poskytla aktuálnejšie informácie k tragickej nehode, pri ktorej zomreli dve maloleté dievčatá. Podľa statusu na Facebooku si rušňovodič všimol dve dievčatá pred železničnou stanicou, postávali v priechodovom priereze. Napriek výstražnému znameniu a rýchlemu brzdeniu sa mu však už nepodarilo zrážke predísť. Podľa dychovej skúšky si pred jazdou nevypil.

Odporúčané
Za Bratislavou zrazil vlak dve maloleté dievčatá, na miesto okamžite dorazili záchranári aj polícia Za Bratislavou zrazil vlak dve maloleté dievčatá, na miesto okamžite dorazili záchranári aj polícia 1. júna 2021, 16:39

Zrážku neprežili

Za Bratislavou v jej mestskej časti Devínska Nová Ves zrazil vlak v utorok popoludní dve maloleté dievčatá. Jedno z nich malo podľa polície „devastačné zranenia nezlučiteľné so životom“, druhé s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. V stredu však zraneniam podľahlo.

Podľa informácií televízie Markíza sa dievčatá na železničnej trati fotili.

„Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ informuje polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia