Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2021, 18:18
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Conjuring 3 sa ťa pokúsi vydesiť vo finálnom traileri. Do premiéry ostáva už len niekoľko dní!

Conjuring 3 sa ťa pokúsi vydesiť vo finálnom traileri. Do premiéry ostáva už len niekoľko dní!
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE CONJURING 3
Uložiť Uložené

Premiéra tretieho dielu slávnej hororovej série je naplánovaná na štvrtok 3. júna.

Každý ďalší diel zo série The Conjuring má horšie hodnotenia a zdá sa, že ten tretí už klesol k priemerným hororom. Najlepšie bude, keď si názor urobíš sám. Dobrou správou je, že tak budeš môcť urobiť už zajtra, keď sa snímka dostane aj do slovenských kín. Podtitul The Devil Made Me Do It (Prinútil ma k tomu diabol) má veľký význam.

Odporúčané
10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích platformách 10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích platformách 1. júna 2021, 16:12

Dej sa totiž zameriava na prípad Arneho Johnsona, ktorý ako prvý v histórii pred súdom tvrdil, že zabil preto, lebo ho posadol diabol. V snímke však nepochybne uvidíme aj časti iných prípadov, ktorým sa venovali Ed a Lorraine Warrenovci. Druhý trailer nám napovedá, že nebude núdza o rôzne nadprirodzené bytosti a strašidelné momenty, aké si fanúšikovia hororového žánru určite užijú. 

Režiséra Jamesa Wana po dvoch častiach vystriedal Michael Chaves, ktorý doposiaľ natočil len jeden celovečerný film a pár krátkych počinov. Celovečerák je pritom The Curse of La Llorona, čo je podpriemerný horor. Hlavné postavy Eda a Lorraine Warrenovcov opäť stvárnili Patrick Wilson a Vera Farmiga.

Domov
Zdieľať
Diskusia