Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 15:27
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Matovič na Deň detí s dózou vajíčok gratuloval ministerke kultúry. Milanová v mikine má podľa neho čistú dušu dieťaťa

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií Igor Matovič šiel na Deň detí zablahoželať svojej kolegyni z ministerstva kultúry.

Po celom svete sa dnes oslavuje Medzinárodný deň detí. Najmladší členovia spoločnosti si užívajú darčeky, výlety, ale minister financií Igor Matovič oslavuje podľa príspevku na Facebooku Deň detí originálnym spôsobom. 

Matovič zašiel na ministerstvo kultúry, ktorému šéfuje nominantka OĽaNO Natália Milanová, a zablahoželal jej práve pri príležitosti dňa zasväteného deťom. „Keď prídete na ministerstvo kultúry s vajíčkami v ruke popriať všetko naj človiečiku s čistou dušou dieťaťa... Radosť veliká,“ vysvetlil v statuse, ale príspevok v ľuďoch vyvolal viac otázok ako odpovedí.

Ľudia v komentároch nerozumeli, prečo minister financií navštívil práve ministerstvo kultúry na Deň detí. Nie je jasné ani to, čo Matovič myslel slovami, že ministerku Milanovú považuje za človeka s čistou dušou dieťaťa. Jeden z komentujúcich pod fotografiu napísal: „Bolo by lepšie, keby na ministerstve kultúry bol skôr niekto kompetentný než niekto s čistou dušou dieťaťa.“ 

Odporúčané
Oddnes môžeš vycestovať do Česka na 24 hodín bez karantény, testu aj registrácie Oddnes môžeš vycestovať do Česka na 24 hodín bez karantény, testu aj registrácie 1. júna 2021, 15:00

Otázniky vyvolali aj vajíčka, ktorými ju obdaroval, keďže vajíčka zdanlivo súvisia viac s Veľkou nocou ako s Medzinárodným dňom detí. Zaujímavo vyznieva aj fakt, že ministerka Milanová na fotografii pózuje v tyrkysovej mikine, zatiaľ čo Matovič má na sebe klasický pracovný oblek. Až kým minister financií bližšie nevysvetlí okolností vzniku fotografie, tento dar zrejme zostane zahalený rúškom tajomstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia