Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 21:42
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Režisér Jokera Todd Phillips už píše scenár pokračovania

Režisér Jokera Todd Phillips už píše scenár pokračovania
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY JOKER 2
Uložiť Uložené

Bez účasti Joaquina Phoenixa dvojku asi ani nechceme vidieť.

The Hollywood Reporter prichádza s dobrou správou. Podľa jeho zdrojov už režisér a scenárista Todd Phillips pracuje na scenári pokračovania snímky Joker z roku 2019. Komiksovka o zrode Jokera stála údajne len 55 miliónov dolárov, zatiaľ čo v kinách zarobila viac ako miliardu a získala aj dvoch Oscarov (za soundtrack a najlepší mužský herecký výkon). 

Odporúčané
5 dôvodov, prečo sa musíme vrátiť do kín a vo veľkom podporiť filmy 5 dôvodov, prečo sa musíme vrátiť do kín a vo veľkom podporiť filmy 27. mája 2021, 15:28

Už od premiéry sa ozývali rôzne hlasy, že sa v štúdiu Warner Bros. pomaly pracuje na pokračovaní, čo neraz komentoval aj samotný predstaviteľ Jokera Joaquin Phoenix či režisér a scenárista Todd Phillips. Ani od jedného z nich sme však nedostali oficiálne potvrdenie. A aj keď to stále nie je oficiálne, The Hollywood Reporter je web, ktorému môžeš veriť.

Domov
Zdieľať
Diskusia