Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 16:09
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Spider-Man a Venom sa stretnú v jednom filme. No Way Home bude mať veľa záporákov a hrdinov zo starých filmov

Spider-Man a Venom sa stretnú v jednom filme. No Way Home bude mať veľa záporákov a hrdinov zo starých filmov
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME VENOM 2
Uložiť Uložené

Šéf štúdia Sony potvrdzuje, že majú plán na spájanie postáv z marvelovských filmov a ich projektov ako Venom či Morbius.

Prezident Sony Pictures Motion Picture Group Sanford Panitch sa v rozhovore pre Variety rozhovoril nielen chystanej komiksovke o Kravenovi (úhlavnom nepriateľovi Spider-Mana, ktorý dostane vlastnú sólovku v štýle Venoma), ale aj o budúcnosti Spider-Mana.

V Sony sa s jeho začlenením do ich vlastného filmového sveta (Venom, Morbius, Kraven…) veľmi neponáhľajú. Prezradil však, že už majú istý plán, ako to v budúcnosti urobiť. 

Panitch potvrdil, že so šéfom Marvelu Kevinom Feigim majú vynikajúce vzťahy a spoločne chcú pracovať na tom, aby ich komiksové filmy dopadli dobre a aby naďalej mohli rozvíjať svoje príbehy. Šéf Sony tvrdí, že po premiére filmu Spider-Man: No Way Home bude zase o čosi jasnejšie, kam spoločne mieria a čo postavu čaká ďalej. 

Odporúčané
Prečo museli Priatelia skončiť, aj keď v sledovanosti absolútne rozprášili aj také hity ako Game of Thrones? Prečo museli Priatelia skončiť, aj keď v sledovanosti absolútne rozprášili aj také hity ako Game of Thrones? 27. mája 2021, 9:33

Na konci filmu Spider-Man 2 celý svet spoznal jeho skutočnú identitu. Čo sa s Petrom Parkerom dialo potom, zatiaľ nevieme. Ukáže nám to až tretí diel, ktorý sa do kín dostane v decembri tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia