Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021, 11:42
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Šeliga a Žitňanská zo strany Za ľudí a Droba zo SaS porušili zákaz vychádzania. V noci ich vyfotili v klube

NEWS VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Paparazzo denníka Plus 7 dní ich odfotil, ako sedia po 22.30 h v Klube pod lampou. Na Slovensku naďalej platí zákaz vychádzania a kluby majú byť zatvorené.

Juraj Šeliga a Jana Žitňanská z koaličnej strany Za ľudí a Juraj Droba zo strany Sloboda a solidarita sa počas minulého týždňa stretli v bratislavskom Klube pod lampou.

Časopis Plus 7 dní ich tam vyfotil po 22.30 h. Keďže od 21.00 h platí plošný zákaz vychádzania, všetci traja porušili opatrenia. Navyše sa nachádzali v interiéri prevádzky; tie majú byť podľa platnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR zatvorené. 

Odporúčané
Matovičov nápad so zvyšovaním DPH na 25 % rozbíja koalíciu a pomáha Ficovi. Spôsobil by daňové úniky a detí sa viac rodiť nebude Matovičov nápad so zvyšovaním DPH na 25 % rozbíja koalíciu a pomáha Ficovi. Spôsobil by daňové úniky a detí sa viac rodiť nebude 4. mája 2021, 14:30

Denník N získal krátke stanovisko Juraja Šeligu, ktorý povedal, že sa k porušeniu opatrení vyjadrí na tlačovej konferencii. Nie je vylúčené, že by mohol odísť z postu podpredsedu parlamentu. Jana Žitňanská Denníku N nedvíhala mobil a bratislavský župan Juraj Droba považuje stretnutie za chybu.

V minulosti už podobným spôsobom porušilo opatrenia viacero politikov, nie všetci však vyvodili politickú zodpovednosť. Známy je aj prípad, keď koaliční partneri prišli navštíviť Borisa Kollára do nemocnice v čase, keď boli návštevy zakázané. 

Domov
Zdieľať
Diskusia