Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2021, 11:36
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

DJ Khaled vydáva nový album plný hviezd. Hosťujú Justin Timberlake, Justin Bieber, JAY-Z, Drake, Lil Wayne a mnohí ďalší

DJ Khaled vydáva nový album plný hviezd. Hosťujú Justin Timberlake, Justin Bieber, JAY-Z, Drake, Lil Wayne a mnohí ďalší
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Neproducent a neraper, ktorý pozná všetky hviezdy, je späť. Prináša ďalšie spolupráce, ktoré by sa bez neho pravdepodobne nikdy neudiali.

Kráľ Snapchatu a motivačných hlášok, majiteľ kľúčov k úspechu a zároveň kamarát všetkých dôležitých ľudí v hudobnom priemysle vydáva nový album. DJ Khaled ho pomenoval príznačne – po sebe – a opäť pri ňom vystupuje ako kreatívny producent, ktorého úlohou bolo zmanažovať desiatky najzvučnejších hudobných mien.

Výsledkom je 14 skladieb, na ktorých nájdeme mená ako Lil Wayne, Cardi B, Migos, H.E.R., Post Malone, Justin Bieber, JAY-Z, Drake alebo Justin Timberlake. Zaujímavé sú v konečnom dôsledku aj samotné spolupráce, ktoré by sa bez pomoci DJ-a Khaleda pravdepodobne nikdy neudiali. Nejde len o mix žánrov, ale aj kultúr a štátov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia