Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams  
24. apríla 2021, 19:40
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Táto moderná vila na chorvátskom pobreží je na predaj za 5 200 000 eur

Táto moderná vila na chorvátskom pobreží je na predaj za 5 200 000 eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Útočisko na pobreží Dubrovníka má 3 podlažia a 6 spální s vlastnými kúpeľňami a výhľadom na more.

Výnimočná nehnuteľnosť na mieste, ktoré v priebehu leta navštívia tisíce našincov. Realitná kancelária Svoboda & Williams predáva modernú vilu na pobreží Dubrovníka. Súčasní majitelia požadujú 5 200 000 eur. Stojí za to? 

Dom zasadený do strmého kamenného svahu ponúka 670 štvorcových metrov podlahovej plochy, ktorú architekti rovnomerne rozdelili do troch podlaží. Súčasťou je aj obrovská terasa so zastrešeným altánkom a s jedálenským stolom, nekonečným bazénom a dlhým schodiskom na súkromnú pláž s priamym vstupom do Jadranského mora. 

Odporúčané
Slovenskí architekti premenili starú rodinnú pekáreň na moderné bývanie pre mladý pár Slovenskí architekti premenili starú rodinnú pekáreň na moderné bývanie pre mladý pár 18. apríla 2021, 15:37

V interiéri sa nachádza hneď šesť spální v modernom šate s vlastnými kúpeľňami a nezameniteľným výhľadom na krásy južnej Dalmácie. Pre maximálny komfort nechýba ani drevom obložená sauna s oknom. 

Čo sa týka vybavenia jednotlivých priestorov, architekti dbali na kvalitu a dominantné sú teda najmä obklady z prírodných materiálov, veľkoformátové okná a vstavaný nábytok.

Zariadenie je nadčasové a noví vlastníci určite nebudú v najbližších rokoch rozmýšľať nad akýmikoľvek zmenami. Z nášho pohľadu ide o jedinečné letné sídlo s puncom luxusu, v ktorom by sme s radosťou strávili nasledujúce mesiace. Teraz si už vychutnaj zábery. 

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(12)
Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránkach Svoboda & Williams.
Domov
Zdieľať
Diskusia