Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 14:16
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Vystrihnuté scény z komédie Bad Trip ukazujú, ako herci napálili kňaza s exorcizmom či nepodarený vtip s Chrisom Rockom

Vystrihnuté scény z komédie Bad Trip ukazujú, ako herci napálili kňaza s exorcizmom či nepodarený vtip s Chrisom Rockom
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BAD TRIP
Uložiť Uložené

Tvorcovia bláznivej komédie Bad Trip ukazujú, čo sa do filmu nezmestilo, a to vrátane nepodareného skeču s Chrisom Rockom.

Komédiu Bad Trip sme chválili aj v našej recenzii. Film na štýl Borata, v ktorom herci hrajú príbeh podľa scenára, no extrémne pri tom improvizujú a dostávajú sa do šialených a vtipných scén nič netušiacich ľudí, mal premiéru na Netflixe ešte minulý mesiac. Stal sa hitom a mnoho ľudí si ho užilo. Tvorcovia však od začiatku tvrdili, že množstvo scén z viacerých dôvodov nepoužili. Dnes nám ich niekoľko ukazujú vo vtipnom videu.

Odporúčané
The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy 1. apríla 2021, 14:44

To zobrazuje viaceré scény, ako napríklad nepodarený skeč s Chrisom Rockom. Náhodný účastník pranku ho spozná, a tak sa ho nepodarí nachytať. Predsa len, Chris Rock je nesmierne známy herec. Vidíme aj stret s maliarom či konflikt v bare, keď jeden z hercov močí na celý bar a jednému návštevníkovi už dôjde trpezlivosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia