Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2021, 21:21
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Spoznaj postavy v Mortal Kombat. Nové zábery odhaľujú, že končatiny trhajú rovnako pôsobivo ako v hrách

Spoznaj postavy v Mortal Kombat. Nové zábery odhaľujú, že končatiny trhajú rovnako pôsobivo ako v hrách
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY MORTAL KOMBAT
Uložiť Uložené

Mortal Kombat uvidíme už o pár dní na HBO Max. Nebude to však nič pre deti.

Už o 10 dní uvidíme v kinách a na HBO Max nové filmové spracovanie Mortal Kombat. Na Slovensku a v Česku kiná ešte stále nie sú otvorené, a tak sa budeme musieť vynájsť inak.

Nakoniec, od tohto filmu ani tak nečakáme úžasný príbeh a hlboké postavy, ako majestátnu akciu a poriadne brutálne bitky. Na televíznej obrazovke si to však nevieme užiť tak ako na striebornom plátne. 

Odporúčané
7 najočakávanejších hier vychádzajúcich v apríli a máji. Ak chceš hrať najlepšie hry tohto roka, priprav si stovky eur 7 najočakávanejších hier vychádzajúcich v apríli a máji. Ak chceš hrať najlepšie hry tohto roka, priprav si stovky eur 3. apríla 2021, 14:30

Warner Bros. však tentokrát nelákajú na akciu. Vydali video, ktoré približuje postavy vo filme a ukazuje ich schopnosti, vidíme aj niekoľko doteraz nevidených záberov. Film nie je hra, a tak sa logicky nedalo pracovať s úplne každou slávnou postavou z celej série.

Ak bude jednotka úspešná, určite sa s nejakými ďalšími zoznámime pri pokračovaniach, no nateraz si postačíme s postavami ako Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Sonya Blade (Jessica McNamee), Sub-Zero (Joe Taslim), Scorpion (Hiroyuki Sanada), Kano (Josh Lawson), Jax (Mehcad Brooks), Mileena (Sisi Stringer) a mnohí ďalší. Schválne, či si dokáže niekto z nás tipnúť, koľko z nich prežije udalosti filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia