Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. marca 2021, 10:32
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

NAKA má vraj ďalšieho kajúcnika. Podnikateľ Suchoba sa mal priznať v kauze Očistec, vypočúvajú ho cez telemost z Dubaja

NEWS
Uložiť Uložené

Suchobu vypočúvajú cez telemost z Dubaja.

Podnikateľ Michal Suchoba sa mal podľa informácií portálu Aktuality priznať v kauze Očistec.  Suchoba sa momentálne nachádza v Dubaji, nedávno ho zadržali a zobrali mu cestovný pas. V sobotu ho od rána vypočúvajú cez telemost medzi Bratislavou a Dubajom.

Proti Suchobovi svedčí spolupracujúci obvinený Ľudovít Makó, ktorý sa priznal k vybavovaniu 70-tisícového úplatku od Suchobu za zahladenie vyšetrovania kauzy Medúza Group v roku 2017.

Suchoba je obvinený aj v kauze Mýtnik. Tá sa týka utajených zákaziek za viac ako 42 miliónov eur, za ktoré dodala firma Allexis podnikateľa Michala Suchobu štátu IT systémy, ktoré pravdepodobne neboli potrebné. 

O údajných korupčných aktivitách, pre ktoré obvinili bývalého šéfa Finančnej správy Františka Imreczeho a podnikateľov Jozefa Brhela a Michala Suchobu, vedeli aj Marian Kočner a Norbert Bödör. Vyplýva to z prepisov z komunikácie cez šifrovanú aplikáciu Threema a taktiež z poznámok, ktoré sa našli v jednom zo zariadení Kočnera.

Odporúčané
Ako chceli Kočner a Bödör „stisnúť Feriho za vajcia" a doraziť Matoviča Ako chceli Kočner a Bödör „stisnúť Feriho za vajcia" a doraziť Matoviča 11. februára 2021, 9:06
Domov
Zdieľať
Diskusia