Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 11:38
Čas čítania 0:48
Richard Balog

Hľadáš poctivý streetwear zo Slovenska? Joy Trippiani a Flace predstavujú spoločnú kolekciu plnú protikladov

Hľadáš poctivý streetwear zo Slovenska? Joy Trippiani a Flace predstavujú spoločnú kolekciu plnú protikladov
Zdroj: Pavol Hedmeg
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Chalani namiešali v laboratóriu tú správnu kombináciu chemických zlúčenín a výsledkom sú kúsky, s ktorými sa rozhodne nestratíš v dave.

Všetci už poznáme značky ako Supreme, Palace Skateboards či VLONE, avšak aj v domácom prostredí vzniká kvalitný streetwear, ktorému sa oplatí venovať pozornosť. Najnovšie nás o tom presvedčil Joy Trippiani v spolupráci s chalanmi z hnutia Flace a veríme, že minimálne rovnakú priazeň si získa aj u teba. 

Spoločná kapsulová kolekcia, pri ktorej sa tvorcovia značne inšpirovali postapokalyptickými filmami a súčasnou situáciou vo svete, nás pritom nezaujala len samotnými kúskami. Skvelú prácu odviedol aj fotograf Pavol Hedmeg, ktorý stojí za vizuálnou stránkou celého lookbooku. 

Odporúčané
5 najhorúcejších trendov v oblasti slnečných okuliarov pre rok 2021   5 najhorúcejších trendov v oblasti slnečných okuliarov pre rok 2021 24. februára 2021, 20:20

Pri vymýšľaní kolekcie sa obe strany stratili v spleti konšpirácií o vláde disponujúcej holubími dronmi, odvážaní toxického odpadu na odvrátenú stranu Mesiaca, korporátnej špionáži či smrti Paula McCartneyho.

V ponuke nájdeš dvojicu tričiek s batikovaným, respektíve grafickým motívom a ľahkú, ale teplú flaušovú bundu doplnenú o viacero nášiviek s logom @flace.sk a @joy_trippiani. Hrejivé vrchné vrstvy nájdeš na webe Flace Store už teraz a na tričká so zatiaľ neznámym prekvapením sa môžeš tešiť v priebehu najbližších dní.  

Už ani nevieme, čo je realita a čo fikcia. Vlastne nám na tom ani nezáleží. Svet sa končí a my si chceme užiť ešte aspoň trochu zábavy. Kupujte naše oblečenie a prispejete tým k rýchlejšiemu koncu civilizácie. Uvidíme sa v púšti, ktorou kedysi bolo tvoje mesto... 

Pavol HedmegPavol HedmegPavol HedmegPavol Hedmeg
Zobraziť galériu
(11)
Domov
Zdieľať
Diskusia